Basket Talk

Κάνααν: «Αν θελήσει ο Ολυμπιακός να μείνω, θα το λατρέψω, αλλά δεν έχω απαντήσεις σήμερα!»

Κάνααν: «Αν θελήσει ο Ολυμπιακός να μείνω, θα το λατρέψω, αλλά δεν έχω απαντήσεις σήμερα!»

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στην ΕΡΤ για την πορεία του Ολυμπιακού, αλλά και για το δικό του μέλλον με την ομάδα.

Ο Αϊζάια Κάνααν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Game» της ΕΡΤ μιλώντας τόσο για την πορεία του Ολυμπιακού την EuroLeague, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του με τα «ερυθρόλευκα» δείχνοντας τη θέλησή του να μείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Προμηθέα: «Έχουμε ένα μεγάλο τεστ μπροστά μας, είχαμε μία καλή προετοιμασία, θέλαμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Προμηθέας έχει κάποια καλά γκαρντ, παίζουν σε ψηλό τέμπο. Ήταν ένα καλό τεστ, τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον πρώτο γύρο».

Για τη Μπαρτσελόνα: «Θα είναι ένα δυναμικό παιχνίδι, θα έχει διαφορετικούς τύπους στρατηγικής. Έχουν καλούς παίκτες στην ομάδα τους».

Για το σημείο κλειδί: «Να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να μείνουμε ενωμένοι. Το να μείνουμε ενωμένοι είναι το σημαντικότερο».

Για τους υψηλούς στόχους του Ολυμπιακού: «Είμαι έτοιμος κι όποιος με γνωρίζει ξέρει πως ζω για αυτές τις στιγμές, για αυτά τα παιχνίδια. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα μου. Έχει να κάνει με τη νίκη στο τέλος της ημέρας για μένα. Είμαι έτοιμος για αυτές τις στιγμές, μου αρέσει όλο αυτό που έρχεται».

Για την εκτελεστική του δεινότητα: «Έχει να κάνει με τις ικανότητες που έχω. Δεν υπάρχουν πολλά σημεία στο γήπεδο από τα οποία δεν μπορώ να σουτάρω. Αισθάνομαι αυτοπεποίθηση, μπαίνω σε κάθε παιχνίδι, κάθε σουτ που θα πάρω περιμένω να μπει. Προσπαθώ να μη βάζω πολλή πίεση στον εαυτό μου. Ξέρω πως μπορώ να τα κάνω όλα. Απλά παίζω το παιχνίδι, παίρνω ό,τι μου δίνει το παιχνίδι και προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι το πλεονέκτημα».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να κερδίσεις δύσκολα παιχνίδια στη σειρά. Σίγουρα θα θέλαμε να αρχίσουμε από την έδρα μας, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Ο Παναθηναϊκός το άξιζε, το κέρδισε».

Για το μέλλον του: «Όλοι ξέρουν ότι η δουλειά μου τώρα είναι να κερδίζουμε όσα παιχνίδια μπορούμε, να συνεχίσω να κάνω πράγματα που φέρνουν επιτυχία στην ομάδα και για τον εαυτό μου. Δεν έχω απαντήσεις σήμερα. Αυτή τη στιγμή θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν. Ο ατζέντης μου ξέρει πότε είναι η στιγμή να συζητήσουμε για αυτό κι όταν έρθει θα είμαι έτοιμος».

Για το αν του πει ο Ολυμπιακός να μείνει: «Αν το πει αυτό θα το λατρέψω, αλλά τώρα θέλω να κερδίζω παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να τελειώσει δυνατά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0