Basket Talk

Οι Χιτ έπαιξαν και για τον Μπάτλερ, «καθάρισαν» τους Μπουλς και… έφυγαν για Σέλτικς! (video)

Οι Χιτ έπαιξαν και για τον Μπάτλερ, «καθάρισαν» τους Μπουλς και… έφυγαν για Σέλτικς! (video)

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι Μαϊάμι Χιτ από τους Σικάγο Μπουλς, και προκρίθηκαν στα Play Offs, για το rematch απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς.

Οι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς στο Μαϊάμι με 112-91, και πήραν εύκολα την 8η θέση της Ανατολής μέσω του play-in tournament.

Ο Τάιλερ Χίρο ηγήθηκε επιθετικά απόντος του Τζίμι Μπάτλερ, έχοντας 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Χάιμε Χάκεζ ήταν εκπληκτικός με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ εμφανίστηκε και ένας… vintage Κέβιν Λοβ, με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από πλευράς Μπουλς, οι μόνοι «διασωθέντες» ήταν οι ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (22 πόντοι) και Νίκολα Βούσεβιτς (16 πόντοι, 14 ριμπάουντ).

Οι Χιτ αναμένουν την εξέλιξη του τραυματισμού του Τζίμι Μπάτλερ, ενόψει μιας «μάχης» που μοιάζει με… mission impossible απέναντι στους Σέλτικς. Θα έμοιαζε απίθανο για οποιονδήποτε άλλον παίκτη να δώσει το «παρών» με έναν τραυματισμό με εκτιμώμενο χρόνο ανάρρωσης γύρω στις τέσσερις εβδομάδες, αλλά είναι δεδομένο πως ο Μπάτλερ θα υπερβεί εαυτόν, για να μπορέσει να εμφανιστεί, έστω και στην πορεία της σειράς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0