Basket Talk

Με «διπλό» Εμπίντ και ανατροπή, οι Σίξερς λύγισαν τους Χιτ και έκλεισαν θέση στα Play Offs! (video)

Με «διπλό» Εμπίντ και ανατροπή, οι Σίξερς λύγισαν τους Χιτ και έκλεισαν θέση στα Play Offs! (video)
Οι Σίξερς επέστρεψαν από το -14 και νίκησαν εντός έδρας τους Χιτ (105-104), με αποτέλεσμα να παίρνουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα Play Offs του NBA.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, οι Σίξερς κατόρθωσαν να υπερκεράσουν το «εμπόδιο» των Χιτ (105-104) στη Φιλαδέλφεια και ταυτόχρονα, να κλείσουν θέση στα Play Offs της NBA, όπου και θα αντιμετωπίσουν τους Νικς.

Πρόκειται για ένα ματς που είχε αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων. Από το -14 και τις αποδοκιμασίες για τους γηπεδούχους, ήρθε το +1 και η κατάκτηση της 7ης θέσης της Ανατολής, στο φινάλε του παιχνιδιού!  

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος σημείωσε double-double με 23 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ιδιαίτερα κομβική, ήταν η παρουσία του Νίκολα Μπατούμ, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους.

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως στο στρατόπεδο του Μαϊάμι - που θα αντιμετωπίσει τους Μπουλς για την 8η θέση - υπήρξε έντονη ανησυχία για τραυματισμό του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του ματς, που διεξήχθη στο Wells Fargo Center.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-23, 39-51, 69-74, 105-104.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0