Basket Talk

Ο Αταμάν αποκαλύπτει για το περιστατικό με Μπαρτζώκα: «Επιτέθηκε φραστικά στον μάνατζερ μας, του είπα πως δεν ήταν σωστό»!

Ο Αταμάν αποκαλύπτει για το περιστατικό με Μπαρτζώκα: «Επιτέθηκε φραστικά στον μάνατζερ μας, του είπα πως δεν ήταν σωστό»!

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε τι προκάλεσε την ένταση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, και τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Πολλοί χαρακτήριζαν ως αδιάφορο το ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για την 3η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League, αλλά όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου διέψευσαν πανηγυρικά τον χαρακτηρισμό αυτό.

Μία από τις στιγμές που τράβηξε τα βλέμματα, ήταν ο έντονος διάλογος μεταξύ Εργκίν Αταμάν και Γιώργου Μπαρτζώκα, τη στιγμή που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε ακριβώς τι συνέβη, μιλώντας στο τουρκικό Haber Turk:

«Στο πρωτάθλημα έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό τρεις φορές και είμαστε πρώτοι με μία μόνο ήττα. Έχουμε πάρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Στα ΜΜΕ φάνηκε σαν να είχαμε μια λογομαχία με τον Μπαρτζώκα, αλλά δεν είναι έτσι η κατάσταση. Στην πραγματικότητα δεν είχαμε διαφωνία. Έκανε έντονες παρατηρήσεις στους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπήρχε ένα αμοιβαίο πείραγμα.

Στο τέλος του αγώνα έσφιξα το χέρι του Μπαρτζώκα. Δεν ήθελα να προσβάλω τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είδα τον Μπαρτζώκα να επιτίθεται φραστικά στον μάνατζερ της ομάδας μας. Είχαμε μια έντονη κουβέντα, του είπα αυτό που έκανε ήταν λάθος. Μου είπε, "Δεν βιώνεις τα ίδια πράγματα στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ;" Του είπα ότι δεν έμπαινα σε διαδικασία να τσακαθώ όταν ήμουν εκεί και ότι προσπαθούσα να είμαι προσεκτικός. Με τον Μπαρτζώκα είμαστε καλοί φίλοι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Καθόμαστε εδώ μαζί και κουβεντιάζουμε».

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να ανφερθεί στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, και στους επερχόμενους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα Play Offs της EuroLeague:

«Σιγά σιγά έχουμε συνέλθει. Οι νίκες ήρθαν η μία μετά την άλλη. Φτάσαμε σε άλλο σημείο αφού νικήσαμε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε στην πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κερδίσαμε 3 φορές τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά έδωσαν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Έγινε μεγάλη μάχη στα τελευταία 12-13 ματς για τις 4 πρώτες θέσεις στην EuroLeague. Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση. Ανεβήκαμε 15 θέσεις μέσα σε μία σεζόν. Ο κύριος στόχος τώρα είναι τα playoff και μετά το Final Four.

Τα παιχνίδια με τη Μακάμπι θα είναι δύσκολα. Κέρδισαν την Μπασκόνια με τεράστια διαφορά στο play-in. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Είναι η μοναδική ομάδα που χάσαμε και στα δύο ματς. Πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη ομάδα. Παίζουν τους αγώνες τους στο Βελιγράδι και σχεδόν χωρίς θεατές. Αυτό φαίνεται σαν πλεονέκτημα για εμάς, αλλά φυσικά κάναμε ρεκόρ στους εκτόε έδρας αγώνες αυτή τη σεζόν, παίρνοντας 9 νίκες. Ένα περιβάλλον χωρίς κοινό μπορεί να μας φανεί δυσμενές. Έχουμε την πιο σκληρή ατμόσφαιρα στην Ευρώπη μετά την Παρτιζάν. Θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο πρώτα ματς που θα παίξουμε εντός έδρας και να κάνουμε το 2-0. Οι εντός έδρας αναμετρήσεις μας θα είναι πολύ κρίσιμες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0