Basket Talk

Ορλάντο Μάτζικ – Μιλγουόκι Μπακς 113-88: Με ήττα και χωρίς Αντετοκούνμπο έκλεισαν την regular season! (video)

Ορλάντο Μάτζικ – Μιλγουόκι Μπακς 113-88: Με ήττα και χωρίς Αντετοκούνμπο έκλεισαν την regular season! (video)

Το φινάλε της κανονικής περιόδου για τους Μπακς ήρθε με ήττα απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ τερματίζοντας έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και περιμένουν αντίπαλο για τα Play Offs.

Η σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς έκλεισε με ήττα απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ με 113-88 λίγο πριν ξεκινήσουν τα Play Offs στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η κατηφόρα δεν είχε τελειωμό για τα «Ελάφια» που χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν κάνουν… προκοπή κόντρα και στους «Μάγους» του Ορλάντο που έχουν ανεβάσει ρυθμούς τερματίζοντας στην 5η θέση στην Ανατολή, κάτι που σημαίνει πως θα αντιμετωπίσουν τους Καβαλίερς στον πρώτο γύρο.

Οι Μπακς τερμάτισαν στην τρίτη θέση και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους που θα είναι κάποιος εκ των Πέισερς, Χιτ ή Σίξερς.

Για τους νικητές ο Μπανκέρο ξεχώρισε με 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Βάγκνερ μέτρησε 25 πόντους. Από την άλλη πλευρά ο Πόρτις έκανε double double με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Μίντλετον πρόσθεσε 17 και ο Λίλαρντ σταμάτησε στους 16 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-30, 47-42, 80-71, 88-113

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0