Basket Talk

ΠΑΟΚ –Καρδίτσα 85-70: Τα… έσπασε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με double doube! (video)

ΠΑΟΚ –Καρδίτσα 85-70: Τα… έσπασε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με double doube! (video)

Έκανε… πάρτι με την στατιστική του ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Καρδίτσα (85-70).

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική του τρίτου γύρου της Basket League με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να δίνει μια εντυπωσιακή παράσταση στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό των Θεσσαλονικιών (85-70).

O Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ εντυπωσίασε άπαντες τρελαίνοντας με την στατιστική του. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση σχεδόν triple double 19 πόντων, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ παράλληλα έκανε δύο κλεψίματα και τέσσερα κοψίματα μέσα σε 38 λεπτά συμμετοχής.



Στο 10-15 ανέβηκαν οι Θεσσαλονικείς, στο 8-17 έπεσαν οι Θεσσαλοί στην κατάταξη των playouts της Basket League.

Καθ' όλητη διάρκεια της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ματς κρατώντας την διαφορά στις... παρυφές των δέκα πόντων με τον Πόρτερ Τζούνιορ να κάνει «θαύματα», ειδικά στο πρώτο μέρος. . Η Καρδίτσα από την πλευρά της έκανε μία προσπάθεια για να διεκδικήσει το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάτησε και πάλι το... γκάζι για να καταφέρει να νικήσει.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 36-30, 60-51, 85-70

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0