Basket Talk

«Βόμβες» Χατζόπουλου για ΠΑΟΚ: «Ο Πόρτερ θέλει να γυρίσει στο NBA, έκανα τεράστιο λάθος με Τακιανό»! (video)

«Βόμβες» Χατζόπουλου για ΠΑΟΚ: «Ο Πόρτερ θέλει να γυρίσει στο NBA, έκανα τεράστιο λάθος με Τακιανό»! (video)

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ανήκει στο NBA, ενώ προέβη σε καυστικές τοποθετήσεις για τη συνεργασία με τον Φώτη Τακιανό.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, πραγματοποιώντας σοβαρές αποκαλύψεις, που αφορούν τη φετινή «περιπέτεια» της ομάδας:


Για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ανέφερε τα εξής:

«Η διάθεσή μου για τη μεταγραφή του Πόρτερ δεν αλλάζει, είναι χαρούμενη, γιατί προχωράμε προς την επιτυχία του βασικού μας στόχου, που δεν είναι αγωνιστικός. Όσον αφορά τον παίκτη, για τον ΠΑΟΚ είναι μια διαφήμιση, αλλά δείχνει πως το brand name του ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλο και όλοι οι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα, που έχει φτιάξει πολλές καριέρες. Ο συγκεκριμένος παίκτης θέλει να ξαναξεκινήσει την καριέρα του και να επιστρέψει στο NBA, εκεί όπου ανήκει».

Για το περιστατικό με τον Κένταλ Σμιθ την Πρωτοχρονιά, που επέφερε αναταραχές και ρήξεις στο εσωτερικό της ομάδας και στη σχέση του με τον Φώτη Τακιανό, τόνισε:

«Έγινε ένα γεγονός, που καλώς ή κακώς βγήκε προς τα έξω, μπορούσε να μην είχε βγει. Χάσαμε έναν παίκτη με απόφαση του προπονητή, κάτι που ήταν τεράστιο λάθος. Εγώ προσωπικά του είχα πει ότι ήθελα να στηρίξω τον Σμιθ, γιατί όταν ήρθε η ομάδα άλλαξε προς το καλό κι όταν έφυγε πήρε τον κατήφορο. Ήταν απόφαση τον προπονητή, που μου είχε δηλώσει ότι δεν τον ξαναβάζω. Δεν θέλω να πω για τον Τακιανό, ήταν μία αποτυχημένη συνεργασία κι ένα τεράστιο λάθος μου. Είναι ένας άνθρωπος κλειστός στον εαυτό του και δυσκολεύει πολύ την συνεργασία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0