Basket Talk

Οι λειψοί Μπακς δε μπόρεσαν να κοντράρουν τους Θάντερ και η δεύτερη θέση… παίζεται! (video)

Οι λειψοί Μπακς δε μπόρεσαν να κοντράρουν τους Θάντερ και η δεύτερη θέση… παίζεται! (video)

Οι χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ, Μιλγουόκι Μπακς, δε μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (107-125) και… ρισκάρουν την δεύτερη θέση στην βαθμολογία.

Δεν έδειξαν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο οι Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Θάντερ και ηττήθηκαν με 107-125 στην Οκλαχόμα.

Στο 49-32 έπεσαν τα «Ελάφια» που δεν είχαν στην διάθεσή τους τον Ντέιμιαν Λίλαρντ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην καταφέρουν να τερματίσουν στην δεύτερη θέση της Ανατολής στην κανονική περίοδο μιας και βρίσκονται σε ισοβαθμία με τους Νιου Γιορκ Νικς με ένα παιχνίδι μόνο να απομένει πριν την έναρξη των Play Offs.

Κορυφαίοι για τους Θάντερ, που δεν δυσκολεύθηκαν να πάρουν το αποτέλεσμα, ήταν οι Τσετ Χόλμγκρεν με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 μπλοκ σε 25 λεπτά και ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 23 πόντους.

Για την ομάδα του Μιλγουόκι ξεχώρισαν ο Κρις Μίντλετον με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ μαζί με τον Μαλίκ Μπίσλι και τον Μπρουκ Λόπεζ που σημείωσαν 17 και 18 πόντους αντίστοιχα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0