Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη EuroLeague - Χαρούμενοι που θα βρεθούμε στα play-offs για 3η διαδοχική σεζόν»

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη EuroLeague - Χαρούμενοι που θα βρεθούμε στα play-offs για 3η διαδοχική σεζόν»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε.  

Για το δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτε, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στα ματς με την Μπαρτσελόνα, που ακολουθούν, για τα play-offs της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:  

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντικατοπτρίζει πλήρως τι είναι η EuroLeague. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, σε κανένα σημείο της σεζόν. Από το πρώτο ματς, μέχρι το τελευταίο, υπάρχουν μάχες παντού. Εκτιμούμε πολύ το γεγονός πως νικήσαμε. Ολοκληρώσαμε την κανονική διάρκεια με μία εντός έδρας νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στα play-offs για τρίτη διαδοχική σεζόν. Είχαμε πολλούς τραυματίες, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου.  

Είχαμε όλη τη χρονιά την υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Είναι περήφανοι για την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι, ελπίζω να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Μπαρτσελόνα. Είμαι σίγουρος πως όλα τα ματς θα είναι πολύ καλά και για τις δύο ομάδες, αλλά και για τους φιλάθλους».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0