Basket Talk

EuroLeague Round 32: Ο Χάουαρντ «βομβάρδισε» την Μπολόνια και… βλέπει Παναθηναϊκό, «γλυκός» επίλογος για Βιλερμπάν!

EuroLeague Round 32: Ο Χάουαρντ «βομβάρδισε» την Μπολόνια και… βλέπει Παναθηναϊκό, «γλυκός» επίλογος για Βιλερμπάν!

Στην «ματσάρα» της Μπολόνια, ο Μάρκους Χάουαρντ… δε γινόταν να χάσει, τη στιγμή που Παρτίζαν και Βιλερμπάν ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με εντός έδρας νίκες, απέναντι σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα.

Παρτίζαν – Βαλένθια 79-66

Η Παρτίζαν ολοκλήρωσε με νίκη μια δύσκολη σεζόν για αυτήν, απέναντι στην αδιάφορη Βαλένθια. Οι Σέρβοι κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να απειληθούν ποτέ ουσιαστικά.

Ο Νάναλι ήταν ασταμάτητος με 19 πόντους, τη στιγμή που ο Τζαλίν Σμιθ έκανε από το... πουθενά το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας, με 15 πόντους και 5/6 τρίποντα!

Από πλευράς Βαλένθια, ξεχώρισαν οι Οτζελέγιε (17 πόντοι) και Χάρπερ (13 πόντοι).

partizan-valencia.png
Τα δεκάλεπτα
: 15-21, 35-37, 58-52, 79-66.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ


Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια 91-95

Ο Μάρκους Χάουαρντ… πήρε το όπλο του και μαζί από το χέρι την Μπασκόνια για ένα μεγάλο «διπλό» στην Μπολόνια. Με τη νίκη αυτή, οι Βάσκοι τερμάτισαν στην όγδοη θέση, θα παίξουν στα play-in με τη Μακάμπι, τη στιγμή που η Βίρτους θα δώσει παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» απέναντι στην Εφές.

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» ολοκλήρωσε τον αγώνα με 34 πόντους, και πήρε μεγάλη βοήθεια από τους Μακιντάιρ (16 πόντοι) και Μαρίνκοβιτς (17 πόντοι), ενώ ο Μονέκε (12 πόντοι)  είδε από τον πάγκο το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, παίζοντας λίγο στην αρχή και στο τέλος του!

Για τη Βίρτους, Λούντμπεργκ (18 πόντοι), Μπελινέλι (15 πόντοι) και Χάκετ (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ) προσπάθησαν να «ματσάρουν» τον Χάουαρντ, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

baskonia1.png
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 53-44, 74-75, 91-95.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ


Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 76-72

Ούσες βαθμολογικά αδιάφορες, Βιλερμπάν και Μπαρτσελόνα προσέφεραν ένα ευχάριστο και πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με τους Γάλλους να ολοκληρώνουν με πολύ θετικό τρόπο τη χρονιά τους, παίρνοντας τη νίκη γοήτρου.

Ο Γιουσούφα Φαλ συνέχισε την τρομερή παράδοση που έχει απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, συνθέτοντας μια εκπληκτική frontline, με τον Λοβέρν των 20 πόντων.

Για την «υποτονική» Μπαρτσελόνα, που είχε το… μυαλό της στον Ολυμπιακό, ο Ννάτζι εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ερνανγκόμεθ για να «λάμψει», με 9 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους είχε ο Γιοκουμπάιτις.

asvel-barca.png
Τα δεκάλεπτα: 24-18, 38-42, 57-57, 76-72.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0