Basket Talk

«Απέρριψε μεγάλη πρόταση της Ζάλγκιρις ο Έβανς - Πιθανότατα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό από τη νέα σεζόν!»

«Απέρριψε μεγάλη πρόταση της Ζάλγκιρις ο Έβανς - Πιθανότατα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό από τη νέα σεζόν!»
Δημοσίευμα από τη Λιθουανία αποκαλύπτει πως ο Κίναν Έβανς απέρριψε πρόταση της Ζάλγκιρις, καθώς έχει αποφασίσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του!

Τον τελευταίο καιρό υπήρξε έντονη φημολογία για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κίναν Έβανς ενόψει της νέας σεζόν. Και παρά το γεγονός πως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά όσα ακούγονταν, ένα νέο δημοσίευμα από τη Λιθουανία, έρχεται να βάλει εκ νέου... φωτιά στο εν λόγω ζήτημα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «15min.lt» - που πρόσφατα είχε αποκαλύψει την επέκταση του συμβολαίου του Μάριους Γκριγκόνις - αναφέρει πως ο Έβανς, απέρριψε πρόταση 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, που του έγινε από τη Ζάλγκιρις.

Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα, τονίζεται πως η κίνηση του Έβανς ήταν σαν ένα... μήνυμα πως ο ίδιος έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα και όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι ο Ολυμπιακός!

Πάντως, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως για τον Αμερικάνο γκαρντ φέρεται να ενδιαφέρεται και η Φενέρμπαχτσε και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένα θέμα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0