Basket Talk

Ο Γιαννακόπουλος δίνει το σύνθημα ξανά: «5/5 αυστηρά, version2!»

Ο Γιαννακόπουλος δίνει το σύνθημα ξανά: «5/5 αυστηρά, version2!»

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR που τον έφερε και επίσημα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της EuroLeague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε και πάλι την… εντολή του που μέχρι πρότινος έφερε «γούρι» στην ομάδα.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ζητήσει από την ομάδα να συνεχίσει κάνοντας 5 σερί νίκες μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Αυτός ο στόχος επετεύχθη για τους «πράσινους» που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου.

Πλέον, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα Play Offs ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ έθεσε έναν νέο στόχο μιας και ο προηγούμενος ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έφερε… γούρι στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα social media έγραψε «5/5 αυστηρά, version 2» ζητώντας ουσιαστικά 5 νίκες, που είναι αυτές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση της EuroLeague (3 νίκες στα Play Offs και κατόπιν δύο νίκες στο Final Four, μία στον ημιτελικό και μία στον τελικό).

giannakopoulos_story.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0