Basket Talk

Η... εντολή του «Μωυσή»: Ο απίθανος Ράιτ υπέγραψε τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι! (video)

Η... εντολή του «Μωυσή»: Ο απίθανος Ράιτ υπέγραψε τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι! (video)
Ο απίθανος Ράιτ είχε τον τρόπο στο Βελιγράδι: Ο Αμερικάνος σέντερ πήρε από το «χέρι» τον Ολυμπιακό στην τελευταία περίοδο και του χάρισε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (86-89), με τον Μόουζες Ράιτ να... υπογράφει το πολύ σημαντικό σημαντικό «διπλό» των «ερυθρόλευκων»!

Με δικό του τρίποντο 24 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ο Αμερικάνος σέντερ έδωσε... αέρα τριών πόντων στους Πειραιώτες και επί της ουσίας τους χάρισε τη νίκη.

Συνολικά, ο 25χρονος σημείωσε 20 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ, την ώρα που... κουβάλησε την επίθεση των «ερυθρόλευκων» στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο ίδιος πέτυχε 16 από τους 26 πόντους της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τέταρτη περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι 20 που σημείωσε σε ολόκληρη τη βραδιά, αποτελούν ρεκόρ καριέρας - για τον ίδιο - στην EuroLeague.

Η προηγούμενη κορυφαία επίδοση του Ράιτ, έλαβε χώρα στις 14 Μαρτίου και στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού (71-65).  

Είναι φανερό πως η έλευση του σέντερ των «ερυθρόλευκων» στον Πειραιά έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία έχει ρεκόρ 9-1, από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο Αμερικάνος!  



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0