Basket Talk

Ναν vs Μπόλντγουιν: Το «beef» ξεκίνησε και ο Κάνααν με τον Κλάιμπερν έχουν πάρει… ποπ κορν! (pics)

Ναν vs Μπόλντγουιν: Το «beef» ξεκίνησε και ο Κάνααν με τον Κλάιμπερν έχουν πάρει… ποπ κορν! (pics)

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν άναψε… φωτιές με τις δηλώσεις σχετικά με το επιθετικό ταλέντο του Κέντρικ Ναν εξάπτοντας το ενδιαφέρον στις τάξεις τις EuroLeague.

Ο Κέντρικ Ναν είχε δηλώσει προσφάτως πως θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο επιθετικό παίκτη της EuroLeague, με τον κορυφαίο σκόρερ, Μάικ Τζέιμς, να του δίνει τα απαραίτητα εύσημα για όσα αποδεικνύει στα παρκέ.

Ωστόσο, αυτή του η δήλωση δυσαρέστησε τον Γουέιντ Μπόλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ που θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον Αμερικανό γκαρντ: «Μάλλον έτσι νιώθει για τον εαυτό του. Έχει βάλει μεγάλα σουτ σε κρίσιμες καταστάσεις, αλλά υπάρχουν στατιστικά που ‘λένε’ ποιοι είναι οι καλύτεροι επιθετικοί παίκτες, και δεν είναι στην κορυφή αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει ο Μάικ Τζέιμς, ο Κίναν Έβανς, εγώ και ο Μάρκους Χάουαρντ. Ο Ναν ‘έρχεται’. Κάνει ό,τι χρειάζεται, και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, ως ένας Αμερικανός γκαρντ στην πρώτη του χρονιά στην EuroLeague. Αλλά δεν μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου νούμερο 1 επιθετικό παίκτη, όταν υπάρχουν άλλοι με καλύτερα στατιστικά από σένα. Αλλά θα δούμε. Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν μετρά περισσότερο από όλα, οπότε η πρόκληση είναι ανοιχτή για να δούμε σε ποιον ανήκει το ‘στέμμα’».

 

Ο Ναν δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έσπευσε να απαντήσει σε post στο Instagram της σελίδας «Eurohoops» πως: «Δεν θέλω διαμάχη με κάποιον που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους (σ.σ. στο NBA)» και συνέχισε σχολιάζοντας πως τα ΜΜΕ της EuroLeague αρέσκονται στο να βάζουν… φωτιές. Πόσω μάλλον τώρα που το ματσάρισμα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα Play Offs δε μοιάζει καθόλου απίθανο.

2222.jpg


33333333.jpg

Μάλιστα, αυτό το νέο… beef στις τάξεις της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης τράβηξε το ενδιαφέρον κι άλλων παικτών όπως του Γουίλ Κλάιμπερν της Αναντολού Εφές και του Αϊζάια Κάνααν του Ολυμπιακού, που… μαζεύτηκαν στα σχόλια της εν λόγω δημοσίευσης τρώγοντας… ποπ κορν!

111111.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0