Basket Talk

Ο Μπόλντγουιν «απαντά» στον Ναν: «Δεν μπορεί να αποκαλείς τον εαυτό σου τον καλύτερο παίκτη, όταν υπάρχουν ανώτεροι από σένα»! (video)

Ο Μπόλντγουιν «απαντά» στον Ναν: «Δεν μπορεί να αποκαλείς τον εαυτό σου τον καλύτερο παίκτη, όταν υπάρχουν ανώτεροι από σένα»! (video)

«Φωτιά» στη συζήτηση που άνοιξε ο Κέντρικ Ναν, βάζει ο Γουέιντ Μπόλτγουιν! «Θα δούμε σε ποιον ανήκει το ‘στέμμα’», δήλωσε, δίνοντας το… σύνθημα για τη μάχη της postseason!

 

Ο Κέντρικ Ναν θεωρεί πως είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης στην Ευρώπη. Ο Μάικ Τζέιμς εκδηλώνει το θαυμασμό του για όσα κάνει στο παρκέ ο γκαρντ του Παναθηναϊκού. Όμως, ο MVP του Μαρτίου στη EuroLeague, Γουέιντ Μπόλτγουιν, δε συμφωνεί, και δίνει ατάκες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον:

«Μάλλον έτσι νιώθει για τον εαυτό του. Έχει βάλει μεγάλα σουτ σε κρίσιμες καταστάσεις, αλλά υπάρχουν στατιστικά που ‘λένε’ ποιοι είναι οι καλύτεροι επιθετικοί παίκτες, και δεν είναι στην κορυφή αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει ο Μάικ Τζέιμς, ο Κίναν Έβανς, εγώ και ο Μάρκους Χάουαρντ. Ο Ναν ‘έρχεται’. Κάνει ό,τι χρειάζεται, και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, ως ένας Αμερικανός γκαρντ στην πρώτη του χρονιά στην EuroLeague. Αλλά δεν μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου νούμερο 1 επιθετικό παίκτη, όταν υπάρχουν άλλοι με καλύτερα στατιστικά από σένα. Αλλά θα δούμε. Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν μετρά περισσότερο από όλα, οπότε η πρόκληση είναι ανοιχτή για να δούμε σε ποιον ανήκει το ‘στέμμα’».

 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0