Basket Talk

Η επιστροφή του Εμπίντ, η «τιτανομαχία» Γιόκιτς - Γουεμπανιάμα, και το παιχνίδι... playoffs Γουόριορς και Μάβερικς! (video)

Η επιστροφή του Εμπίντ, η «τιτανομαχία» Γιόκιτς - Γουεμπανιάμα, και το παιχνίδι... playoffs Γουόριορς και Μάβερικς! (video)
Η ελπιδοφόρα επιστροφή στη δράση για τον Τζοέλ Εμπίντ, η απολαυστική «μονομαχία» Νίκολα Γιόκιτς και Βίκτορ Γουεμπανιάμα, και το μεγάλο ντέρμπι Γουόριορς - Μάβερικς, όλα σε μια μέρα γεμάτη NBA, που μας... ζέστανε ενόψει playoffs.

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 109-105

Ο Τζόελ Εμπίντ επέστρεψε για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, και τους οδήγησε σε πολύ σημαντική νίκη επί των Θάντερ με 109-105, με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Σε περίπτωση που καταφέρει να μείνει υγιής, θα παλέψει ώστε, μέσω των επόμενων έξι παιχνιδιών, να «βάλει» τους Σίξερς στην προνομιούχο εξάδα της Ανατολής, όπου σαφέστατα θα αποτελούν έναν πολύ δυσάρεστο αντίπαλο στον πρώτο γύρο, για όποιον τους βρει απέναντί του.

Ντένβερ Νάγκετς – Σαν Αντόνιο Σπερς 110-105

Μια απολαυστική μονομαχία βγαλμένη από το παρόν και το μέλλον έλαβε χώρα ανάμεσα σε Νίκολα Γιόκιτς και Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Ένα επίπεδο πιο πάνω, όπως είναι λογικό, ήταν ο Σέρβος, ο οποίος με 42 πόντους και 16 ριμπάουντ «λύγισε» τον εκπληκτικό Γάλλο, που από την πλευρά του είχε 23 πόντους, 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 9 τάπες (!), αν και ήταν πολύ άστοχος (9/29 σουτ). Οι Νάγκετς επικράτησαν με 110-105, και μένει να δούμε ποιο θα είναι το τελικό τους «πλασάρισμα» στην πρώτη τριάδα της Δύσης.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Ντάλας Μάβερικς 110-105

Για τους Γουόριορς, απομένει πλέον μόνο η μαθηματική εξασφάλιση της παρουσίας τους στα play-in, μετά την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους σε ένα παιχνίδι με… ένταση playoffs απέναντι στους Μάβερικς (104-100). Ο Γουίγκινς ήταν ο πρώτος σκόρερ των «Πολεμιστών» με 23 ποντους, χωρίς κάποιος άλλος παίκτης τους να βρίσκεται σε σπουδαία επιθετική μέρα. Για τους Μάβερικς, ο «τριπλός» Ντόντσιτς (30 πόντοι, 12 ριμπάουντ 11 ασίστ) και ο Ίρβινγκ σκόραραν περισσότερους από τους μισούς πόντους της ομάδας, αλλά δεν ήταν αρκετοί για το μεγάλο «διπλό».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0