Basket Talk

«Απλά απόλαυσε το ταξίδι, θα αξίζει κάθε θυσία»: Το συγκινητικό γράμμα του Χουάντσο στον... νεότερο εαυτό του! (video)

«Απλά απόλαυσε το ταξίδι, θα αξίζει κάθε θυσία»: Το συγκινητικό γράμμα του Χουάντσο στον... νεότερο εαυτό του! (video)
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ συμβούλευσε τον... νεότερο εαυτό του, στέλνοντάς του ένα άκρως συγκινητικό γράμμα!

Σε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο της EuroLeague συμμετείχε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος κλήθηκε να στείλει ένα γράμμα στον... νεότερο εαυτό του, με τον Ισπανό φόργουορντ να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης του Παναθηναϊκού: 

«Απλά απόλαυσε το ταξίδι. Συνέχισε. Τα πας εξαιρετικά. Όλες οι θυσίες που έκανες κι όλες οι προτεραιότητες που έθεσες σου βγήκαν σε καλό. Μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου στις ήττες, απόλαυσε το ταξίδι. Διασκέδασε κάθε τραυματισμό, κάθε πτώση σου, θα σε κάνουν ακόμη πιο δυνατό.


Συνέχισε να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου, στην όλη διαδικασία, έχε υπομονή. Θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Θα υπάρξουν σκληρές ήττες, οδυνηροί τραυματισμοί, δύσκολες αποφάσεις, αλλά δεν είσαι μόνος. Η οικογένειά σου κι οι φίλοι σου θα είναι δίπλα σου σε όλη τη διαδρομή, θα είναι σπουδαίο ταξίδι.

Θα αξίζει κάθε θυσία, κάθε προσπάθεια, κάθε πισωγύρισμα, κάθε ήττα, κάθε κακή ημέρα, κάθε δάκρυ, έχε μου εμπιστοσύνη. Ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις, τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Δε θέλω να σου πω πως θα καταφέρεις το ένα και το άλλο, ίσως σταματήσεις να δουλεύεις σκληρά.

Συνέχισε, θα τα πας εξαιρετικά. Απλώς μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου στις ήττες και στους τραυματισμούς. Έχε υπομονή κι εμπιστοσύνη στη διαδικασία, είναι μεγάλη η διαδρομή. Θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, οπότε συνέχισε τη σκληρή δουλειά. Αρκεί».



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0