Basket Talk

Η «εκδίκηση» της Κέιτλιν Κλαρκ: Στο Final 4 το Αϊόβα, πέταξε εκτός το LSU της Έιντζελ Ρις! (video)

Η «εκδίκηση» της Κέιτλιν Κλαρκ: Στο Final 4 το Αϊόβα, πέταξε εκτός το LSU της Έιντζελ Ρις! (video)

Άλλο ένα «επεισόδιο» στο rivalry μεταξύ Κέιτλιν Κλαρκ και Έιντζελ Ρις, με την Κλαρκ να είναι πλέον… σε άλλο επίπεδο και να παίρνει την πρόκριση στο Final 4 του WNCAA!

Το Αϊόβα και η Κέιτλιν Κλαρκ πήραν «εκδίκηση» από το LSU της Έιντζελ Ρις για τον χαμένο τελικό πέρσι, με την 22χρονη γκαρντ να στήνει άλλο ένα προσωπικό «πάρτι», με 41 πόντους και 9/20 τρίποντα!

Η Ρις έκανε ό,τι μπορούσε, με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ, ενώ πήρε βοήθεια και από τις Τζόνσον (23 πόντοι) και Γουίλιαμς (18 πόντοι), αλλά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την Κλαρκ.

Στον περσινό τελικό, Ρις και Κλαρκ είχαν δώσει ένα πλούσιο «σόου», τόσο λόγω των επιδόσεων όσο και λόγω των πανηγυρισμών και των τοποθετήσεων της Ρις.


Η παίκτρια του LSU, είχε και τώρα να κάνει κάποιες έντονες και φορτισμένες δηλώσεις: «Προσπαθώ να μείνω δυνατή. Έχω δεχθεί τόσες πολλές επιθέσεις. Έχω δεχθεί σεξιστικές συμπεριφορές, απειλές ακόμα και για τη ζωή μου… Είμαι ακόμα άνθρωπος. Όλα αυτά έχουν γίνει αφού κατέκτησα το Εθνικό Πρωτάθλημα και από τότε δεν είμαι ευτυχισμένη».

Τώρα είναι η σειρά της Κέιτλιν Κλαρκ να διεκδικήσει τον τίτλο στο Final 4 του WNCAA, με πρώτο αντίπαλο το UConn της Πέιτζ Μπούκερς.

 

Αντρέας Φούντας
www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0