Basket Talk

Η μεγαλύτερη κίνηση της ιστορίας του; Συμφώνησε με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ο ΠΑΟΚ!

Η μεγαλύτερη κίνηση της ιστορίας του; Συμφώνησε με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ο ΠΑΟΚ!
Έτοιμος να... ταράξει τα μεταγραφικά νερά φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να συμφώνησε με τον NBAερ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ!

Σε μία απίθανη μεταγραφική κίνηση και πιθανότατα στη μεγαλύτερη της ιστορίας του φαίνεται πως θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να συμφώνησε με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια, οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο γκαρντ για το υπόλοιπο της σεζόν και μένει μόνο η ανακοίνωση του συλλόγου.

Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος μετρά τέσσερα χρόνια παρουσίας στο NBA, την ώρα που την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 19.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ, με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς!  


Διαβάζοντας τα συγκεκριμένα νούμερα, αρκετοί πιθανότατα να ξαφνιάζονται στην ιδέα πως ο Πόρτερ Τζούνιορ ενδέχεται να αποχωρήσει από τον «μαγικό» κόσμο.

Κι όμως, ο ίδιος συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, για την κατηγορία του ξυλοδαρμού της γυναίκας του και με αυτό τον τρόπο έχασε ένα συμβόλαιο της τάξεως των 63 εκατ. δολαρίων που είχε υπογράψει με την ομάδα του Χιούστον, την ίδια στιγμή που η καριέρα του βρέθηκε στον... αέρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0