Basket Talk

Η επιρροή του Κόμπι Μπράιαντ έφτασε μέχρι και στον γιο του Τέιτουμ: Η μίμηση της iconic φωτογραφίας!

Η επιρροή του Κόμπι Μπράιαντ έφτασε μέχρι και στον γιο του Τέιτουμ: Η μίμηση της iconic φωτογραφίας!

Η αναπαράσταση μιας από τις πιο iconic φωτογραφίες στην ιστορία του NBA από τον μικρό Τέιτουμ που μιμείται τον Κόμπι Μπράιαντ, είναι η ένδειξη πως ο «Black Mamba» θα είναι ζωντανός στις μνήμες των πιο μεγάλων θαυμαστών του.

Οι θρύλοι δε πεθαίνουν ποτέ, ίσα ίσα το μεγαλείο τους περνάει από γενιά σε γενιά.

Έτσι συνέβη και με το επικό και συγκινητικό post του Τζέισον Τέιτουμ στο Instagram που ανάρτησε φωτογραφία του γιου του, Ντιους, να ποζάρει όπως ο Κόμπι Μπράιαντ.

Συγκεκριμένα έκανε μία σύγχρονη αναπαράσταση της iconic φωτογραφίας μετά το πρωτάθλημα των Λέικερς το 2001, όπου ο «Black Mamba» ποζάρει με το Larry O’ Brien τρόπαιο έχοντας την χαρακτηριστική θλιμμένη έκφραση στο πρόσωπό του.

Ο μικρός 6χρονος Τέιτουμ που ακολουθεί από πολύ νωρίς τα χνάρια του πατέρα του, απ’ ότι φαίνεται κέρδισε το δικό του βραβείο στο μπάσκετ και θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον είδωλο του πατέρα του παίρνοντας αυτή την θρυλική πόζα που έχει γράψει ιστορία στον κόσμο του NBA.

Η σχέση του σταρ των Σέλτικς με τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ είναι εξάλλου γνωστή, όπως και η επιρροή που έχει αντλήσει από εκείνον πάνω στο παιχνίδι του. Ήταν το πρότυπό του, όπως και πολλών άλλων παικτών της γενιάς του, ενώ είχε χτίσει και προσωπική επικοινωνία με τον θρύλο των Λέικερς ανταλλάζοντας μηνύματα συχνά και κάνοντας μέχρι και προπόνηση μαζί.

Τόσο πολύ τον λάτρευε που σαν παιδί το 2008 είχε κλειστεί στο δωμάτιό του κι έκλαιγε όταν οι Σέλτικς νίκησαν τους Λέικερς το 2008 και πήραν το δαχτυλίδι, ενώ είχε γεμίσει ενθουσιασμό, όταν ο Κόμπι πήρε την εκδίκησή του το 2010 με το τελευταίο του πρωτάθλημα. Τόσο πολύ τον λάτρευε. Πώς να φανταζόταν ότι η μοίρα θα τα έφερνε έτσι ώστε δέκα χρόνια αργότερα να πρωταγωνιστεί στην αντίπαλη ομάδα από εκείνη του ειδώλου του; Επέλεξε το «Mamba Mentality» και το έκανε κτήμα του και οδηγό του κι έτσι ακολούθησε το όνειρό του χωρίς να έχει πλάνο… διαφυγής.

Screen-Shot-2022-05-31-at-12.37.48-PM.png

Ο Τέιτουμ θυμάται τον Μπράιαντ κάθε ώρα και στιγμή και το δείχνει με πολλούς τρόπους, είτε με ένα περιβραχιόνιο που θα γράφει το νούμερό του (24), είτε μεταδίδοντας τη σοφία την σοφία του «Black Mamba» στον 6χρονο γιο του δείχνοντας έτσι πως οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ, παρά μόνο όταν τους ξεχάσουμε και ο             Τέιτουμ αυτό δεν θα το επιστρέψει.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0