Basket Talk

Το καλάθι του Ναν... στέλνει τον Παναθηναϊκό στο Final-4; Οι νέες αποδόσεις της Novibet για την EuroLeague!

Το καλάθι του Ναν... στέλνει τον Παναθηναϊκό στο Final-4; Οι νέες αποδόσεις της Novibet για την EuroLeague!
Ο Κέντρικ Ναν... άλλαξε και τις αποδόσεις της EuroLeague, με τους bookmakers να «βλέπουν» τον Παναθηναϊκό στο Final-4, την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής»!

Το «χρυσό» buzzer-beater του Κέντρικ Ναν στην Μπολόνια και η σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Βίρτους, διαφοροποίησαν - κι άλλο - την κατάσταση στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για τη EuroLeague!

Το προηγούμενο διάστημα, οι «πράσινοι» και η Μονακό ήταν οι επικρατέστερες ομάδες για να κατακτήσουν το τρόπαιο, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο πλέον, το «τριφύλλι» απολαμβάνει τη... μοναξιά, στη 2η θέση της σχετικής λίστας, την ώρα που σε απόσταση «αναπνοής» βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, στη Novibet η κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό δίνεται σε απόδοση 5.00, ενώ πριν από το ματς που διεξήχθη στην Μπολόνια, όσοι πόνταραν στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα... εξαπλασίαζαν τα κέρδη τους σε περίπτωση που το «τριφύλλι» κατορθώσει να σηκώσει το κύπελλο στον ουρανό του Βερολίνου, τον Μάιο.

Μάλιστα, οι bookmakers θεωρούν αρκετά πιθανή και την πρόκριση των «πράσινων» στο Final-4, αφού στην ίδια εταιρία στοιχήματος, η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην... 4άδα της διοργάνωσης «πληρώνει» 1.45, έναντι 2.65 που είναι η απόδοση, η οποία δεν «στέλνει» την ελληνική ομάδα στη Γερμανία.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται ως το 4ο φαβορί για κατάκτηση (απόδοση 6.50), την ώρα που η πρόκριση τους στο Final-4 «αγγίζει» τον... διπλασιασμό!

Δείτε εδώ όλες τις αποδόσεις για τη EuroLeague.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0