Basket Talk

Ντόντσιτς και Ίρβινγκ… λύγισαν τον «τριπλό» Σαμπόνις με clutch Έξουμ! (video)

Ντόντσιτς και Ίρβινγκ… λύγισαν τον «τριπλό» Σαμπόνις με clutch Έξουμ! (video)

Ντόντσιτς, Ίρβινγκ και Ντάντε Έξουμ οδήγησαν τους Μάβερικς σε ένα σπουδαίο «διπλό» στο Σακραμέντο, διευρύνοντας κι άλλο το σερί τους!

Οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των Σακραμέντο Κινγκς στο Golden 1 Center, για δεύτερη φορά σε τρεις μέρες, αυτήν τη φορά σε ένα ντέρμπι, που κρίθηκε υπέρ τους με 107-103.

Έφτασαν, με αυτόν τον τρόπο, τις έξι συνεχόμενες νίκες, και τις δέκα στα τελευταία 11 παιχνίδια! Πλέον, κυνηγούν μέχρι και την τετράδα της Δύσης και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, απέχοντας δύο παιχνίδια από τους τέταρτους Κλίπερς.

Ίρβινγκ (30 πόντοι), και Ντόντσιτς (26 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 12 ασίστ), συνδυάστηκαν για περισσότερους από τους μισούς πόντους της ομάδας τους, ενώ ο Ντάντε Έξουμ ήταν ο παίκτης που πέτυχε το σημαντικότερο σουτ του αγώνα, διαμορφώνοντας με τρίποντο το 103-106.

Για τους Κινγκς, που πλέον βρίσκονται δύο παιχνίδια μακριά από την εξάδα ης περιφέρειας, ο Ντομάντας Σαμπόνις έκανε ένα… κλασικό, αλλά «ήσυχο» triple-double, με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ ο Φοξ είχε 23 πόντους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0