Basket Talk

Ράγκλαντ: «Ο Σπανούλης είναι σαν μεγάλος μου αδερφός»

Ράγκλαντ: «Ο Σπανούλης είναι σαν μεγάλος μου αδερφός»
Ο Τζο Ράγκλαντ έλαβε το βραβείο του MVP του Μαρτίου στο BCL και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον προπονητή του, τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Τζο Ράγκλαντ αναδείχθηκε επάξια MVP του Μαρτίου στο Basketball Champions League, με την ομάδα του, το Περιστέρι να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και τα προημιτελικά της διοργάνωσης με το… σπαθί της.

Ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του μετά την διάκρισή του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη.

«Ως ομάδα κοιτάμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Ο προπονητής μας, βεβαιώθηκε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να έχουμε μία θετική προσέγγιση και πως όλα θα δουλέψουν υπέρ μας.

Σε αυτό το σημείο της καριέρας μας, νιώθω ότι εγώ και ο Μαρσελίνιο παίζουμε με το μυαλό μας, χρησιμοποιώντας το IQ ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε κατοχή.

Ο κόουτς Σπανούλης είναι σαν μεγάλος μου αδερφός.. Καταλαβαίνω ότι είμαι μία προέκτασή του μέσα στο παρκέ, οπότε κάθε μέρα μιλάμε και μοιραζόμαστε ιδέες για το παιχνίδι. Το IQ του για το παιχνίδι είναι ξεχωριστό και για εμένα είμαι ευλογία που βρίσκομαι γύρω του κάθε μέρα και συνεχίζω να μαθαίνω από τον κορυφαίο του είδους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0