Basket Talk

Οι Μπακς «λύγισαν» από τους Πέλικανς, πάλι…. μόνος ο Αντετοκούνμπο (video)

Οι Μπακς «λύγισαν» από τους Πέλικανς, πάλι…. μόνος ο Αντετοκούνμπο (video)

Δεύτερη σερί ήττα για τους Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μη βρίσκει και πάλι την επιθυμητή βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αυτήν τη φορά από τους Πέλικανς με 107-100 στο Smoothie King Center.

Τα «Ελάφια» μπλόκαραν επιθετικά, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχαν μόλις 45 πόντους (61-45), με αποτέλεσμα να κυνηγούν τους γηπεδούχους σε όλο το δεύτερο.

Στην τελευταία περίοδο, πλησίασαν μέχρι και στους πέντε πόντους (98-93, 105-100), αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περισσότερο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με 34 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Λίλαρντ προσέθεσε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Μαλίκ Μπίσλι βοήθησε σημαντικά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με 20 πόντους και 6/11 τρίποντα.

Για τους Πέλικανς, που αθόρυβα πραγματοποιούν μια σπουδαία σεζόν, Ζάιον Γουίλιαμσον (28 πόντοι) κι Σι Τζέι ΜαΚκόλουμ (25 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ) ηγήθηκαν, ενώ τρομερά πολύτιμος ήταν και ο Βαλαντσιούνας με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0