Basket Talk

Η «μάχη» του ΟΑΚΑ σε επανάληψη; Ο Μήτογλου... πλήγωσε τον Σενγκέλια πριν από τέσσερις μήνες και σκοπεύει να το επαναλάβει! (video)

Η «μάχη» του ΟΑΚΑ σε επανάληψη; Ο Μήτογλου... πλήγωσε τον Σενγκέλια πριν από τέσσερις μήνες και σκοπεύει να το επαναλάβει! (video)
Δύο από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση τους, αλλά και ένα match-up άκρως ενδιαφέρον. Μήτογλου και Σενγκέλια θα μονομαχήσουν το βράδυ της Παρασκευής (29/03, 21:30) στην Μπολόνια και η «μάχη» τους αναμένεται επική!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Βίρτους (29/03, 21:30) στην Μπολόνια, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague και είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο για το «τριφύλλι» και την προσπάθεια των «πράσινων» να τερματίσουν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση είναι εξίσου σημαντική και για την ιταλική ομάδα, η οποία θέλει να διαφυλάξει την 8η θέση, αλλά και να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να βρεθεί στην 7η.  

mitoglou-virtus.jpg

Αναμφίβολα, ένα από τα «κλειδιά» για την εξέλιξη του παιχνιδιού θα είναι και το match-up του Ντίνου Μήτογλου με τον Τορνίκε Σενγκέλια.

Πρόκειται για δύο παίκτες, οι οποίοι είναι από τους πιο επιδραστικούς που διαθέτουν οι δύο ομάδες, την ίδια στιγμή που αμφότεροι έδωσαν μία επική «μάχη» στον αγώνα του πρώτου γύρου που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ.

Τότε (17 Νοεμβρίου 2023), ο Μήτογλου έκανε «όργια» και πραγματοποίησε πιθανότατα την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, οδηγώντας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στη νίκη με 90-76.
 

Συγκεκριμένα, ο διεθνής φόργουορντ είχε μετρήσει 24 πόντους (6/7 διπ., 3/6 τριπ., 3/3 β.) και 10 ριμπάουντ, ενώ είχε αγγίξει τους 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, για να ολοκληρώσει με αυτόν τον τρόπο μία εξαιρετική βραδιά. Μάλιστα, στα τελευταία ματς, ο ίδιος δείχνει να βρίσκεται ξανά σε... δαιμονιώδη φόρμα, ενώ η απόδοσή του βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την ελληνική ομάδα.

Από την άλλη, ο Σενγκέλια, στο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων είχε σημειώσει double-double (17 πόντους - 11 ριμπάουντ), ωστόσο η επιθετική συνεισφορά του Γεωργιανού δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, που έφυγε ηττημένη από το Μαρούσι.  

mitoglou_virtus.jpg

Το βράδυ της Παρασκευής (29/03) Μήτογλου και Σενγκέλια θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι, αυτήν τη φορά στην Μπολόνια και ο καθένας θα παλέψει για να οδηγήσει την ομάδα του στο ροζ φύλλο. Μένει να φανεί ποιος θα αναδειχθεί νικητής και εάν το «τριφύλλι» θα κατορθώσει να πανηγυρίσει την 8η εκτός έδρας νίκη του, στη φετινή EuroLeague.  

Πάντως, οι δύο προαναφερθέντες είναι από τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης στη θέση «4» και η νέα μεταξύ τους μονομαχία προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα.  

Γιώργος Καπουκάκης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0