Basket Talk

Προολυμπιακό Τουρνουά – Εθνική Ελλάδας: Διαθέσιμα από την 1η Απριλίου τα εισιτήρια στο ΣΕΦ!

Προολυμπιακό Τουρνουά – Εθνική Ελλάδας: Διαθέσιμα από την 1η Απριλίου τα εισιτήρια στο ΣΕΦ!

Με ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια του Προολυμπιακού Τουρνουά το καλοκαίρι στο ΣΕΦ (02-07/7) θα είναι στη διάθεση του κόσμου από την προσεχή Δευτέρα (01/04). Στα 10 ευρώ τα αρχικά εισιτήρια.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται… καυτό για την Εθνική στο μπάσκετ, αφού η Ελλάδα αφενός θα φιλοξενήσει ένα από τα Προολυμπιακά Τουρνουά και αφετέρου θα διεκδικήσει το «μαγικό» χαρτάκι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Από την Δευτέρα (01/04) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ στις 2-7 Ιουλίου. Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, οι τιμές των αρχικών εισιτηρίων ξεκινούν από την τιμή των 10 ευρώ.


Υπενθυμίζεται, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Αίγυπτο και Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ στον άλλο θα βρεθούν αντιμέτωπες οι Σλοβενία, Νέα Ζηλανδία και Κροατία.

Από το κάθε γκρουπ προκρίνονται οι δύο πρώτοι στην ημιτελική φάση, με τον πρώτο του ενός ομίλου να αντιμετωπίζει τον δεύτερο του άλλου, ενώ οι νικητές θα «μονομαχήσουν» για το πολυπόθητο εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0