Basket Talk

Ξεπέρασε και τη Stark Arena: Ο απίθανος αριθμός των db, που «έπιασε» το ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα!

Ξεπέρασε και τη Stark Arena: Ο απίθανος αριθμός των db, που «έπιασε» το ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα!

Ούτε η έδρα της Παρτίζαν, ούτε η Zalgirio Arena. Το ΟΑΚΑ «έσπασε» όλα τα... κοντέρ, πιάνοντας απίθανα db στην εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα!  

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής της EuroLeague, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα!

Το γήπεδο... θύμισε την «καυτή» έδρα του παρελθόντος, με τον κόσμο να «σπρώχνει» τους «πράσινους» προς την 20η νίκη τους στη φετινή κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.  

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΒΚΤ, ο ήχος των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων «άγγιξε» τα 98,79 db στη μεγαλύτερη διάρκεια της βραδιάς, ενώ έφτασε μέχρι και τα 101,6, στο εντυπωσιακό κάρφωμα του Κέντρικ Ναν, κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου!  

Πρόκειται για έναν αριθμό, ο οποίος τοποθέτησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στην 1η θέση μίας «άτυπης» λίστας, όσον αφορά την 31η αγωνιστική.

Και όλα αυτά, την ώρα που οι φίλοι της Παρτίζαν και η εξίσου «καυτή» Stark Arena ακολουθούν στη 2η με 97,55 db, που σημειώθηκαν στο εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0