Basket Talk

«Σαν μικρό παιδί»: Ο ΛεΜπρόν τσέκαρε τον... χρόνο στις βολές του Αντετοκούνμπο! (video)

«Σαν μικρό παιδί»: Ο ΛεΜπρόν τσέκαρε τον... χρόνο στις βολές του Αντετοκούνμπο! (video)

«Ένα, δύο τρία…»! Τι να πεις κανείς για αυτόν τον τύπο! Κανείς σαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που διασκεδάσει το μπάσκετ στα 39 του χρόνια, σαν να είναι μικρό παιδί!

Πού να βρεθεί άλλος σαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! Ο «Βασιλιάς» έχει κλείσει τα 39 του χρόνια, αλλά φροντίζει να αποδεικνύει σχεδόν κάθε βράδυ, πως αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία!

Στο απίθανο ματς του Μιλγουόκι, όπου οι Λέικερς θριάμβευσαν απέναντι στους Μπακς στη δεύτερη παράταση (27/03, 124-128), ο ζωντανός θρύλος του NBA, προσέφερε άλλη μία από τις γνωστές, μοναδικές του στιγμές. Και μάλιστα, όχι εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ. Άλλωστε, ο ίδιος είχε τεθεί εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με 24.2 δευτερόλεπτα να απομένουν για την ολοκλήρωση του δεύτερου έξτρα πενταλέπτου στο Fiserv Forum, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δικαίωμα για βολές. Τι έκανε ο ΛεΜπρόν; Μετρούσε με το… χέρι του, τον χρόνο που περνούσε μέχρι να εκτελέσει ο «Greek Freak» τις βολές, ώστε να μην ξεπεράσει τα 10 δευτερόλεπτα!

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μερικά χρόνια, τίθεται ένα μικρό ζήτημα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αναφορικά με τον χρόνο που χρειάζεται ο Giannis, για να εκτελέσει βολές. Κάτι που… οδήγησε και τον ΛεΜπρόν στη συγκεκριμένη κίνηση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0