Basket Talk

Ράτζα: «Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν, αν έμενα με τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό – Ερωτεύθηκα την Ελλάδα»

Ράτζα: «Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν, αν έμενα με τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό – Ερωτεύθηκα την Ελλάδα»

Το δικό του «what if» αποκάλυψε ο Ντίνο Ράτζα, μιλώντας στο «Meridian Sports». «Ακόμα σκέφτομαι τι θα μπορούσα να πετύχω, με τον Ομπράντοβιτς ως προπονητή στον Παναθηναϊκό».

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε στο «Meridian Sports» ο Ντίνο Ράτζα, μιλώντας για διάφορα ζητήματα.

Αποκάλυψε πως ακόμα σκέφτεται τι θα γινόταν εάν έμενε στον Παναθηναϊκό και συνεργαζόταν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που είχε με την Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κροάτης:

«Το σκέφτομαι ακόμη. Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν, αν έμενα με τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ήξερα από τότε που ήμασταν συμπαίκτες και συγκάτοικοι ότι θα γινόταν σπουδαίος προπονητής. Ερχόταν στην προπόνηση και μας τακτοποιούσε. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο ψηλά θα φτάσει κάποιος, αλλά για εκείνος ήμουν βέβαιος πως θα γίνει σπουδαίος. Είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Ο άνθρωπός έχει πάρει εννιά φορές την Ευρωλίγκα, τι συζητάμε; Όταν μιλάει ο Ζέλικο, πρέπει όλοι να βαράμε προσοχή», τόνισε ο Ράτζα.

Ενώ για το περιστατικό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δήλωσε πως έχει μετανιώσει για ό,τι συνέβη: «Χτύπησα τον γιο του ιδιοκτήτη, τον τωρινό ιδιοκτήτη της ομάδας. Λυπάμαι για αυτό το περιστατικό».

Παράλληλα, ανέφερε: «Ήθελα να διεκδικήσω τίτλους και δεν μετανιώνω καθόλου που έφυγα από το ΝΒΑ και πήγα στην Ελλάδα. Ερωτεύτηκα τη χώρα αυτή, αν δεν πήγαινα δεν θα ήξερα τι έχανα. Ο καιρός που πέρασα εκεί είναι ανεκτίμητος. Είναι πραγματικοί Βαλκάνιοι, σαν και μας τους Δαλματούς σε ό,τι αφορά στην τρέλα, τη νοοτροπία και λατρεύουν το μπάσκετ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0