Basket Talk

Παίκτης των Τορόντο Ράπτορς ερευνάται για στοιχηματικό σκάνδαλο!

Παίκτης των Τορόντο Ράπτορς ερευνάται για στοιχηματικό σκάνδαλο!

Έρευνα ξεκινάει το NBA για τον Τζόντεϊ Πόρτερ των Τορόντο Ράπτορς, για κάποια ύποπτα στοιχήματα!

Ένα νέο όνομα εμφανίστηκε… από το πουθενά στο NBA, και μάλιστα όχι για καλό λόγο. Πρόκειται για τον 24χρονο παίκτη των Τορόντο Ράπτορς, Τζόντεϊ Πόρτερ, για τον οποίο θα ξεκινήσει έρευνα για ύποπτο στοιχηματισμό, όπως αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοζναρόφσκι. Τις υποψίες αυτές κίνησαν δύο συγκεκριμένοι αγώνες.

Ο πρώτος είναι εκείνος των Ράπτορς με τους Κλίπερς (26/1), όπου τα lines του Πόρτερ ήταν στους 5,5 πόντους, στα 4,5 ριμπάουντ, στη 1,5 ασίστ και στο 0,5 τρίποντο. Μετά από τέσσερα λεπτά συμμετοχής και αποχώρησε επικαλούμενος τραυματισμό στο μάτι, με αποτέλεσμα να βγάλει το under σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

Ο δεύτερος αγώνας ήταν ανάμεσα στους Ράπτορς και τους Σανς (20/03), όπου ο Πόρτερ έπαιξε τρία λεπτά και στη συνέχεια επικαλέστηκε ασθένεια, για να μην επιστρέψει στην αναμέτρηση. Δεν έβαλε πόντο, πήρε δύο ριμπάουντ και έβγαλε under όλα τα lines του, τα οποία βρίσκονταν στους 7,5 πόντους και στα 5,5 ριμπάουντ.

Μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες ενημέρωσαν ότι τα πονταρίσματα στα under του Πόρτερ ήταν τα μεγαλύτερα που δέχθηκαν σε όλο το NBA.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0