Basket Talk

Το... καλύτερο φάουλ της καριέρας του: Ο Λαρεντζάκης οδήγησε τον 16χρονο Βαλκανά, στους πρώτους του πόντους στην Basket League! (video)

Το... καλύτερο φάουλ της καριέρας του: Ο Λαρεντζάκης οδήγησε τον 16χρονο Βαλκανά, στους πρώτους του πόντους στην Basket League! (video)
Σε μία υπέροχη στιγμή «πρωταγωνίστησε» ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας, αφού έκανε εσκεμμένα φάουλ στον 16χρονο Βαλκανά, έτσι ώστε να τον οδηγήσει στους πρώτους του πόντους στην Basket League!

Μία στιγμή που αναδεικνύει το ευ αγωνίζεσθαι και τον σεβασμό. Μία στιγμή που όμοιές της, το φίλαθλο κοινό επιθυμεί να βλέπει συνεχώς στα γήπεδα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης χρεώθηκε το πιο... όμορφο φάουλ της καριέρας του, κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα 16χρονο παιδί, να έρθει σε επαφή με το καλάθι.

Η αναμέτρηση βρισκόταν στο τελευταίο λεπτό και οι γηπεδούχοι είχαν επίθεση, με τον νεαρό Λεωνίδα Βαλκανά να διατηρεί την μπάλα στα χέρια του, ενώ το σκορ ήταν στο 89-61 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τότε, ο Λαρεντζάκης έσπευσε να κάνει φάουλ στον παίκτη της ομάδας από την Πάτρα, έτσι ώστε να τον στείλει στις βολές, αφού αυτό ήταν το 5ο ομαδικό για τους Πειραιώτες στην τελευταία περίοδο.

Ο Βαλκανάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει... χαμένη. Ευστόχησε και στις δύο βολές, πέτυχε τους πρώτους του πόντους στην Basket League και αποθεώθηκε από τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. 

Και το μόνο σίγουρο είναι πως ο 16χρονος παίκτης του Απόλλωνα, θα θυμάται σε όλη του την καριέρα την κίνηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0