Basket Talk

«Εξετάζει τις επιλογές του στο NBA και ψάχνει συμβόλαιο 12 εκατ. δολαρίων ο Ταβάρες»

«Εξετάζει τις επιλογές του στο NBA και ψάχνει συμβόλαιο 12 εκατ. δολαρίων ο Ταβάρες»
Ένα συμβόλαιο 12 εκατ. δολαρίων στο NBA φέρεται να αναζητά ο Έντι Ταβάρες, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του θηριώδους σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Τα σενάρια... δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το που θα αγωνίζεται ο 32χρονος την επόμενη σεζόν, ενώ ένα νέο δημοσίευμα συνδέει τον παίκτη με το NBA.

Συγκεκριμένα, το BasketNews υπογραμμίζει πως ο Ταβάρες «εξετάζει» τις προοπτικές που ενδέχεται να προκύψουν από τον «μαγικό» κόσμο, την ίδια ώρα που φέρεται να υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στον ίδιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις σχετικές συζητήσεις που έχουν γίνει για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πάντως, ο ψηλός των Μαδριλένων φαίνεται πως θα μετακομίσει στο NBA μονάχα εάν βρει τον ρόλο που θα του ταιριάζει, ενώ όπως τονίζει το σχετικό δημοσίευμα, ο Ταβάρες ψάχνει ένα συμβόλαιο περίπου 12 εκατ. δολαρίων.

Θυμίζουμε πως ισπανικά ΜΜΕ είχαν τοποθετήσει τον Ταβάρες και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Μένει να φανεί τι θα συμβεί με το μέλλον του παίκτη από το Κάπε Βέρντε.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0