Basket Talk

Αταμάν: «Παίξαμε μπροστά σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα και τώρα έχουμε το goal average»

Αταμάν: «Παίξαμε μπροστά σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα και τώρα έχουμε το goal average»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα (89-81, 22/03).

Ο Παναθηναϊκός με μία τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «υπέταξε» την Μπαρτσελόνα και πήρε το προβάδισμα για την δεύτερη θέση, στην 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε και τα λάθη που έγιναν στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά κάναμε λάθη, δώσαμε εύκολους πόντους, χάσαμε ριμπάουντ. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Στην τελευταία περίοδο επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν όταν μπήκε στο ματς.

Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι από το -16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι σήμερα, καθώς τώρα είμαστε εμείς.

Μπορεί να κερδίσαμε με οκτώ πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43 και είναι μεγάλο αβαντάζ ενόψει των τριών αγώνων που μένουν. Οπότε είναι σαν διπλή νίκη.

Παίξαμε μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και πάμε βήμα-βήμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0