Basket Talk

«Όλοι εκεί»: Καμίνι το ΣΕΦ, για το... do or die ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ!

«Όλοι εκεί»: Καμίνι το ΣΕΦ, για το... do or die ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ!

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ θα κλείσει ο Ολυμπιακός τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει sold out κόντρα στη Φενέρμπαχτσε!

Το φινάλε της κανονικής διάρκειας της EuroLeague πλησιάζει και το ΣΕΦ ετοιμάζεται για ένα ακόμη sold out! Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 12 Απριλίου (21:15) τη Φενέρμπαχτσε για την τελευταία αγωνιστική και στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Η ΚΑΕ, μέσω ανακοίνωσής της, γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια της εν λόγω αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί, με το sold out αυτό να σηματοδοτεί το 11ο της σεζόν για τους «ερυθρολεύκους».

Το ματς με τη Φενέρμπαχτσε είναι, όπως γίνεται αντιληπτό, κομβικό, καθώς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όλα θα είναι ανοιχτά για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας θα κλείσει για τον Ολυμπιακό, όπου ακριβώς άνοιξε... με SOLD OUT!

H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (12/04, 21.15) ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!

Δεν έχουμε λόγια να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αδιάκοπη στήριξή σας, που αποδεικνύεται (και) από το 11o SOLD OUT στην φετινή σεζόν!

#TogetherWeFight».

Να σημειωθεί, ότι μία ημέρα πριν, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει στο Γ. Καραϊσκάκης τη Φενέρμπαχτσε για το πρώτο ματς των δυο τους στην προημιτελική φάση του Europa Conference League (11/04, 19:45).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0