Basket Talk

BCL: Με την κάτοχο του τίτλου το Περιστέρι, πρόκληση στην Ισπανία για Προμηθέα με φόντο Final 4

BCL: Με την κάτοχο του τίτλου το Περιστέρι, πρόκληση στην Ισπανία για Προμηθέα με φόντο Final 4

Με την κάτοχο του περυσινού BCL το Περιστέρι που «βλέπει» διακριτικά F4! Δύσκολη αποστολή για τον Προμηθέα απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης!

Περιστέρι Bwin και Προμηθέας Πάτρας πανηγύρισαν μεγάλες προκρίσεις στα προημιτελικά του BCL και πρόκειται να «ριχτούν» στη μάχη με φόντο τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Final Four της διοργάνωσης, το οποίο, όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής, αναμένεται να λάβει χώρα στη Stark Arena του Βελιγραδίου το διήμερο 26-28 Απριλίου.

Οι ελληνικές ομάδες είχαν προηγουμένως προκριθεί από τους ομίλους τους, ως δεύτερες και αμφότερες εισήλθαν στην κληρωτίδα ως ανίσχυρες.

Το «χέρι» του Σβέτισλαβ Πέσιτς έβγαλε τη Βόννη για το Περιστέρι Bwin, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να βρίσκει ικανούς λόγους να χαμογελά, παρά το γεγονός πως κληρώθηκε με την περυσινή κάτοχο, και να πιστεύει βάσιμα σε μία μεγαλειώδη πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Στον αντίποδα, ο Προμηθέας καλείται να υπερπηδήσει το υψηλό εμπόδιο της Ουνικάχα Μάλαγα που αυτή την ώρα προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «8»:

Βόννη - Περιστέρι Bwin

Μούρθια - Λούντβινγκσμπουργκ

Μάλαγα - Προμηθέας Πάτρας

Τενερίφη - Tόφας

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτοι αγώνες των play offs είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 2 και 3 Απριλίου, οι δεύτεροι για το διάστημα 9-10 Απριλίου και σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί το διήμερο 16 και 17 Απριλίου.

Την πρόκριση θα εξασφαλίσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο (2) νίκες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0