Basket Talk

Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο έγιναν... Γουέστμπρουκ και Ράσελ: Βραδιά buzzer-beater στο NBA, επτά χρόνια μετά! (video)

Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο έγιναν... Γουέστμπρουκ και Ράσελ: Βραδιά buzzer-beater στο NBA, επτά χρόνια μετά! (video)

Τρομερά πράγματα στο NBA! Ποια ήταν η τελευταία φορά, που είδαμε δύο buzzer-beater σε μια βραδιά, πριν από αυτά των Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο;

Αν εξαιρέσουμε τα… όργια του Βίκτορ Γουεμπανιάμα, η χθεσινή βραδιά (17/03) στο NBA, άνηκε ολοκληρωτικά στους Καϊρί Ίρβινγκ και Μπαμ Αντεμπάγιο, που με εκπληκτικά buzzer-beater, έδωσαν σημαντικές νίκες στις ομάδες τους.

Ο Ίρβινγκ, «σεσημασμένος» clutch παίκτης, σκόραρε με απίθανο floater πάνω στην άμυνα του Γιόκιτς, ενώ ο Αντεμπάγιο πέτυχε buzzer-beater τρίποντο μέσα στο Ντιτρόιτ! Σε regular season και playoffs, ο σέντερ των Χιτ έχει 11/84 τρίποντα στην καριέρα του, επομένως οι Πίστονς δικαιούνται να... τα βάζουν με την τύχη τους.

Πότε έχουμε ξαναδεί όμως, δύο buzzer-beater την ίδια μέρα στο NBA; Όσο απίθανο κι αν φαίνεται, αυτό είχε σχεδόν εφτά χρόνια να συμβεί. Συγκεκριμένα, από τις 9 Απριλίου του 2017.

 

Τότε, ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ, πάλι με τη φανέλα των Λέικερς, είχε «σκοτώσει» μια ομάδα στην οποία έμελλε να αγωνιστεί αργότερα, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με ένα τρομερά... περιπετειώδες τρίποντο, ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε πετύχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σουτ της καριέρας του, για να ολοκληρώσει τη σπουδαία ανατροπή των Θάντερ στο Ντένβερ επί των Νάγκετς.



Αντρέας Φούντας

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0