Basket Talk

Αταμάν: «Ελπίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα playoffs»

Αταμάν: «Ελπίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα playoffs»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού και του Μόουζες Ράιτ «έπλεξε» ο Εργκίν Αταμάν αμέσως μετά το παιχνίδι του ΣΕΦ, δηλώνοντας πως δεν θα ήθελε η ομάδα του να τεθεί αντιμέτωπη με τους «Ερυθρόλευκους» στα playoffs της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ:

«Τυπικό ντέρμπι, όχι ωραίο να το παρακολουθείς, δεν είχε ποιότητα. Ο Ολυμπιακός άξιζε την νίκη γιατί έπαιξε με επιθετικότητα. Η στρατηγική μας ήταν καλή στην αρχή, είχαμε τις ευκαιρίες μας για να ξεφύγουμε, όμως οι αναπληρωματικοί και ειδικά ο Μόουζες Ράιτ, ήταν ήρωες. Ειδικά αυτός. Έβαλε 9/9 δίποντα στην άμυνά μας.

Στο δεύτερο μέρος δεν πήραμε βοήθειες, πλην Σλούκα, από τον πάγκο μας. Ο Ολυμπιακός με τους αναπληρωματικούς του το άξιζε. Ο Γουόκαπ, ο Κάναν, ο Φαλ δεν έπαιξαν στα στάνταρ τους και όμως χάσαμε. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στη EuroLeague, σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το ντέρμπι. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ο Ολυμπιακός το άξιζε και τον συγχαίρω.

Εμένα μου αρέσουν τα εντυπωσιακά παιχνίδια και αυτά τα ντέρμπι δεν είναι εντυπωσιακά, με όλο το σεβασμό προς τον Ολυμπιακό. Πάλεψε και νίκησε. Είπα και χθες ότι δεν προτιμώ να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό στα playoffs, έχουμε ήδη παίξει έξι φορές απέναντί τους και θα παίξουμε και στο πρωτάθλημα. Δεν είναι η ώρα να μετράμε, άλλες ομάδες έρχονται προς το μέρος μας, πρέπει να κερδίσουμε αγώνες. Υπάρχει ισορροπία, έχουμε πέντε αγώνες, το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Ελπίζω ότι δεν θα τους αντιμετωπίσουμε στα playoffs.

Προετοιμάσαμε τον αγώνα για να επιτεθούμε στη ρακέτα όταν ο Φαλ θα βρίσκεται στον πάγκο. Έγινε το αντίθετο, κάναμε πολλά λάθη κάτω από το καλάθι» ήταν τα λόγια του Τούρκου προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0