Basket Talk

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Περιστέρι 61-76: Επιβλήθηκε και συνεχίζει να ελπίζει η ομάδα του Σπανούλη! (video)

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Περιστέρι 61-76: Επιβλήθηκε και συνεχίζει να ελπίζει η ομάδα του Σπανούλη! (video)
Το Περιστέρι «πάλεψε» και με τη νίκη κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ (61-76) βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Πρόσω ολοταχώς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League βαδίζει το Περιστέρι που πέρασε και το εμπόδιο της Χάποελ Ιερουασλήμ εκτός έδρας με 76-61 και ανέβηκε στο 2-3 της βαθμολογίας του ομίλου.

Μαθηματικά τα πράγματα είναι πιο δυνατά από ποτέ, αφού η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκλεισε την απόσταση με τους Ισραηλινούς (3-2 η Χάποελ, 2-3 το Περιστέρι), πήρε τη διαφορά (είχε ηττηθεί με δύο πόντους στην παράταση στο Ανδρέας Παπανδρέου) και πλέον χρειάζεται νίκη επί της Τενερίφης στην έκτη αγωνιστική και ήττα της Χάποελ στην έδρα της Καρσίγιακα για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Παρά τα πολλά φάουλ (32) της ομάδας του Περιστέριου, οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» επιβλήθηκαν του συνόλου του Ηλία Καντζούρη και με τους Τζο Ράγκλαντ (16 πόντοι και 10 ασίστ) και Ελάιτζα Μήτρου - Λονγκ (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ) να είναι σε εξαιρετική βραδιά πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-44, 54-59, 61-76

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0