Basket Talk

Η χειρότερη φάρσα στην ιστορία από τον Γκομπέρ και η μέρα του απόλυτου χάους στο NBA! (video)

Η χειρότερη φάρσα στην ιστορία από τον Γκομπέρ και η μέρα του απόλυτου χάους στο NBA! (video)

Ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, η χειρότερη φάρσα όλων των εποχών «έσπειρε» τον πανικό και… έφερε το τέλος του ΝΒΑ!

Το 2020, ολόκληρος ο πλανήτης σταμάτησε να λειτουργεί λόγω του κορωνοϊού. Ήταν δεδομένο, λοιπόν, πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και στο NBA. Ο τρόπος όμως, που διακόπηκε μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στον πλανήτη, είναι πραγματικά απίθανος! Μεγάλος πρωταγωνιστής της «παρωδίας» που συνέβη ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, δεν είναι άλλος από τον Ρούντι Γκομπέρ!

Ο Γκομπέρ εμφανίστηκε στην αίθουσα τύπου πριν από το παιχνίδι των Τζαζ με τους Θάντερ, και μέσα στην ειρωνεία και τα γέλια, πραγματοποίησε.. την πιο αποτυχημένη πλάκα όλων των εποχών. Πριν αποχωρήσει, άγγιξε όλα τα μικρόφωνα, χλευάζοντας τον κορωνοϊό.

Λίγες ώρες αργότερα, όλα έμοιαζαν έτοιμα για την έναρξη του αγώνα των Τζαζ με τους Θάντερ στην Οκλαχόμα. Παρ’ όλα αυτά, η στάση όσων βρίσκονταν στο παρκέ, άρχισε να προδίδει μια ανησυχία. Ο λόγος ήταν πως οι Τζαζ ανακοίνωσαν πως ένας παίκτης τους είχε βγει θετικός σε τεστ κορωνοϊού. Δεν ανακοίνωσαν το όνομά του, αλλά… συμπτωματικά, δεν υπήρχε πουθενά ο Ρούντι Γκομπέρ!

Λίγες ώρες λοιπόν, αφού… έκανε την πλάκα του, ο Ρούντι Γκομπέρ έβαλε κυριολεκτικά τέλος στο NBA! Οι Θάντερ εκκένωσαν το γήπεδό τους, και ο επόμενος αγώνας του NBA διεξήχθη πάνω από τέσσερις μήνες αργότερα, στη «φούσκα» του Ορλάντο!

Αντρέας Φούντας 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0