Basket Talk

Άρης – Μαρούσι 67-73: Ο «διπλός» Ραντούλιτσα στέρησε από τους Θεσσαλονικείς την τετράδα!

Άρης – Μαρούσι 67-73: Ο «διπλός» Ραντούλιτσα στέρησε από τους Θεσσαλονικείς την τετράδα!

Στο Μαρούσι αρέσει η Θεσσαλονίκη και το απέδειξε και στο δεύτερο φετινό του ταξίδι στην συμπρωτεύουσα αυτή τη φορά για να επισκεφθεί τον Άρη και να τον νικήσει με 67-73 έχοντας τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σε εξαιρετική μέρα.

Ο Άρης φιλοξένησε το Μαρούσι στο Nick Galis Hall για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το σερί τεσσάρων νικών που της έσπασε ο Προμηθέας συνέχισε στις ήττες και παραμένει στην 5η θέση με ρεκόρ 11-9 μετά την τέταρτη εντός έδρα ήττα της.

Από την άλλη το Μαρούσι κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά και τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική και με αυτόν τον εκτός έδρας θρίαμβο βρίσκεται στην 10η θέση με ρεκόρ 7-13.
Κορυφαίος του αγώνα ήταν χωρίς αμφισβήτηση ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που έκλεισε την αναμέτρηση με double double 19 πόντων και 12 ριμπάουντ.

Από την αρχή της αναμέτρησης φάνηκαν οι διαθέσεις της ομάδας του Αμαρουσίου που είχε για κύριο εκφραστή των επιθέσεών της τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πιέζοντας τον Άρη που απαντούσε με τους Βασίλη Τολιόπουλο και Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα και τον νεοφερμένο, Έρικ Ριντ, να κλείνει με δικό του καλάθι την πρώτη περίοδο (22-21).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το Μαρούσι άρχισε να παίρνει… κεφάλι με ένα σερί 0-7 για το 22-28. Ο Άρης βρήκε άμεσα την απάντησή του, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν την υπεροχή τους.

Μετά την ανάπαυλα, ο Ραντούλιτσα ήταν εκείνος που πήρε το Μαρούσι από το χέρι διευρύνοντας την απόσταση με τρίποντο στους 10 πόντους, τη μεγαλύτερη διαφορά μέχρι εκείνη την στιγμή στο παιχνίδι (45-55).

Ριντ και Κατσίβελης «ροκάνισαν» την διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο (54-60) και με τον Τολιόπουλο ο Άρης μείωσε στους 4 (58-62), όμως το Μαρούσι έδειξε χαρακτήρα και με το κρίσιμο καλάθι του Γκλεν Κόζι έφτασε και πάλι στο +8 (63-71) δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 37-43,  50-60, 67-73

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0