Basket Talk

Τα «όργια» των Ντόντσιτς, Γιόκιτς και Έντουαρντς και ο τραυματισμός του Κάρι! (video)

Τα «όργια» των Ντόντσιτς, Γιόκιτς και Έντουαρντς και ο τραυματισμός του Κάρι! (video)
Κυρίαρχοι Ντόντσιτς, Γιόκιτς, Έντουαρντς, ανησυχία για Κάρι στους Γουόριορς!

Σπουδαίες νίκες για Μάβερικς, Νάγκετς και Τίμπεργουλβς, με τους σούπερ σταρ τους να «οργιάζουν», τη στιγμή που οι Γουόριορς, εκτός από την ήττα από τους Μπουλς, είδαν και τον Κάρι να αποχωρεί τραυματίας στην τέταρτη περίοδο.

Ιντιάνα Πέισερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς 111-113

Οι Τίμπεργουλβς μπορεί να έχασαν με τραυματισμό τον Καρλ-Άντονι Τάουνς, είδαν όμως τον Άντονι Έντουαρντς να πεισμώνει, και να τους χαρίζει ένα σπουδαίο διπλό στην Ιντιάνα, με τους 44 πόντους του, έχοντας ως συμπαραστάτη τον Γκομπέρ, των 18 πόντων και 14 ριμπάουντ. Για τους Πέισερς, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, που δείχνει σημάδια ανάκαμψης, είχε 23 πόντους και 13 ασίστ, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα.

Ντάλας Μάβερικς – Μαϊάμι Χιτ 114-108

Ο Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει με... σπασμένα τα φρένα. Πέντε σερί triple-double με 30+ πόντους, πράγμα που έχουν καταφέρει μόνο αυτός και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ το 2017 στην ιστορία του NBA. Αυτήν τη φορά, η προσπάθειά του συνδυάστηκε και με νίκη των Μάβερικς επί των Χιτ με 114-108, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Ντένβερ Νάγκετς – Μπόστον Σέλτικς 115-109

Για να χάσουν οι Σέλτικς, χρειάζεται... ή ο Ντιν Γουέιντ, ή ο Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος ήταν ασταμάτητος κόντρα στους Σέλτικς, με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ, με τους Νάγκετς να αποφεύγουν τη δεύτερη σερί ήττα τους εντός έδρας. Για τους Κέλτες, συγκολινιστικός ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν με 41 πόντους και 14 ριμπάουντ.


Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Σικάγο Μπουλς 122-125

Δύο είναι τα κακά νέα για τους Γουόριορς από το παιχνίδι με τους Μπουλς. Εκτός από την ήττα με 15-122 μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ, όπου οι Μπουλς είχαν να νικήσουν από το 2015, οι «Πολεμιστές» είδαν και τον Στεφ Κάρι να γυρίζει τον αστραγαλό του και να αποχωρεί για τα αποδυτήρια στην τέταρτη περίοδο.

 


Ο ΝτεΜαρ Ντερόζαν «σκότωσε» τους Γουόριορς με 33 πόντους, όντας, ως συνήθως, τρομερά clutch, ενώ επίσης 33 πόντους με 11 ριμπάουντ είχε ο Βούσεβιτς. Έτσι πήγε στράφι το triple-double του Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος είχε 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του εδώ και πολύ καιρό.


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0