Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν»

Μπαρτζώκας: «Από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν»
«Αισθάνομαι υπέροχα. Αυτό το ματς ήταν ένα απ’ τα πιο σημαντικά της σεζόν για εμάς. Ήταν μία απ’ τις πιο σημαντικές νίκες», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια

Σε δηλώσεις του, μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος, που κατόρθωσαν να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά όσα δήλωση ο Γιώργος Μπαρτζώκας:  

«Αισθάνομαι υπέροχα. Αυτό το ματς ήταν ένα απ’ τα πιο σημαντικά της σεζόν για εμάς. Ήταν μία απ’ τις πιο σημαντικές νίκες. Ο Γουόκαπ ήταν εκτός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκανε μόλις μία προπόνηση με την ομάδα και ο Μήτρου-Λονγκ έκανε μισή. Δείξαμε χαρακτήρα.  

Παίξαμε σκληρή άμυνα κι αυτή έκανε τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ασίστ και λίγα λάθη που έκανα τη διαφορά. Στη Βίρτους έγινε το αντίθετο. Είχαν πολλά λάθη και λίγες ασίστ. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στη Βίρτους. Είναι μία έμπειρη ομάδα, πασάρουν πολύ για να βρουν τη σωστή επιλογή. Είναι μία μεγάλη νίκη. Πολλοί παίκτες μας που συνήθιζαν να παίζουν με τον Ουόκαπ ως τον ηγέτη μας, ως τον βασικό χειριστή μας, ήταν κάπως διστακτικοί απόψε. Τους είπα να ηρεμήσουν και μόνο έτσι θα αλλάζαμε το παιχνίδι». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0