Basket Talk

Ρεαλιστής ή υπερβολικός; Η δήλωση του Αταμάν για Βιλερμπάν, Ρεάλ που προκάλεσε… αίσθηση!

Ρεαλιστής ή υπερβολικός; Η δήλωση του Αταμάν για Βιλερμπάν, Ρεάλ που προκάλεσε… αίσθηση!

Δείτε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ. Οι διαφορές με τη νίκη στη Μαδρίτη, οι σκέψεις του για το άμεσο μέλλον και η ανάγκη μίας νέας επικράτησης στην έδρα της ομάδας του.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (8/3, 21:15, Novasports Prime) για την 28η αγωνιστική και υποστήριξε ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή απ' ότι η αναμέτρηση που προηγήθηκε στη Μαδρίτη.

Το ματς με την Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο σε σχέση με αυτό κόντρα στη Ρεάλ. Αν χάσεις στη Μαδρίτη, ΟΚ. Μετράει στην κατάταξη, αλλά όλοι όσοι πάνε εκεί χάνουν. Εμείς πήραμε μια έξτρα νίκη εκεί. Όμως εάν χάσεις από τη Βιλερμπάν θα αποτελέσει μεγάλη ζημιά για όλα τα παιχνίδια που έχεις δώσει μέχρι σήμερα. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Μπορεί να είναι εκτός από το κυνήγι των play offs αλλά τώρα έχει επιστρέψει ο Ντε Κολό. Και ο Ντε Κολό είναι πάντα Ντε Κολό. Γνωρίζουμε πόσο καλός παίκτης είναι στην επίθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Λοβέρν, ένας από τους καλύτερους ψηλούς επιθετικά στην Euroleague. Επίσης είναι ο Καμπαρό και ο Φάλ. Για εμένα έχουν καλό ρόστερ».

Και συνέχισε: «Μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα μέσα στη σεζόν και να έμειναν εκτός διεκδίκησης play offs αλλά θα έρθουν να παίξουν χωρίς άγχος. Το επικίνδυνο είναι ότι θα είναι όλοι πιο χαλαροί σε αυτό το ματς. Ακόμα και οι φίλαθλοι οι οποίοι πιστεύουν ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Εμείς, το σταφ, οι φίλαθλοι. Όλα τα ματς που δώσαμε στο ΟΑΚΑ είχαμε τρομερή στήριξη. Για εμένα είναι πολύ επικίνδυνο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Τέλος, κατέληξε στα έξης: «Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα ματς. Και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο. Μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για τα υπόλοιπα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0