Basket Talk

Κασελάκης: «Να είμαστε πολίτες και όχι πελάτες και να θυμόμαστε τα Τέμπη!»

Κασελάκης: «Να είμαστε πολίτες και όχι πελάτες και να θυμόμαστε τα Τέμπη!»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης θέλησε να εκμεταλλευτεί το βήμα που έχει για να μιλήσει για το δυστύχημα των Τεμπών και για τον ρόλο της πολιτείας απέναντι σε αυτό το τραγικό συμβάν.

Το Περιστέρι νίκησε την Καρσίγιακα στον «Ανδρέας Παπανδρέου» με 76-73 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν πολύ σημαντικός στην εξέλιξη της αναμέτρησης για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ενώ υπήρχε και clutch σε κρίσιμες στιγμές. Συνολικά συγκέντρωσε 8 πόντους, αλλά το σημαντικό δεν ήταν αυτό σε σχέση με όσα θέλησε να πει μετά το φινάλε και τους πανηγυρισμούς.

Ο 33χρονος φόργουορντ θέλησε να εκμεταλλευτεί το βήμα που του δόθηκε για να μιλήσει για την επέτειο των Τεμπών και τον ρόλο της πολιτείας σε αυτό το τραγικό συμβάν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μας έδωσε ώθηση σε δύσκολες στιγμές σήμερα και θέλω να βάλω μία παρένθεση. Καλό θα είναι να είμαστε πολίτες και όχι πελάτες να θυμόμαστε τα Τέμπη, το κάθε δυστύχημα και ό,τι κακό συμβαίνει δυστυχώς με αυτό το κράτος που έχουμε, όχι μόνο στην επέτειό του, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών. Δυστυχώς δεν βάζουμε μυαλό και θα πρέπει να ‘’σκύψουμε’’ γιατί την περηφάνια την έχουν αυτοί που κοιτούν το αύριο και δεν προστατεύουν μόνο το χθες. Αυτά από εμένα γιατί δεν θέλω να το θυμάμαι μόνο στην επέτειο. Το έβγαλα από μέσα μου γιατί είναι κάτι που μας καίει και δυστυχώς δε μπορούμε να το εκφράσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0