Basket Talk

Περιστέρι – Καρσίγιακα 76-73: H ελπίδα μένει ζωντανή για την ομάδα του Σπανούλη! (video)

Περιστέρι – Καρσίγιακα 76-73: H ελπίδα μένει ζωντανή για την ομάδα του Σπανούλη! (video)
Το Περιστέρι έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει τη νίκη στην «do or die» αναμέτρηση κόντρα στην Καρσίγιακα και το κατάφερε με σκορ 76-73 διατηρώντας ζωντανό το... όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι υποδέχτηκε την Καρσίγιακα στο «Ανδρέας Παπανδέου» για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League σε μία αναμέτρηση που είχε χαρακτήρα «do or die» για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που βρίσκεται στο 0-3.

Οι «Πρίγκιπες της δυτικής όχθης» έκαναν το καθήκον τους και πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα με σκορ 76-73 και ανέβηκαν στο 1-3 έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κένι Γουίλιαμς των 23 πόντωνμε 6/11 τρίποντα. Πίσω του ακολούθησε ο Τζο Ράγκλαντ με 19 πόντους 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ.




Στο 1-3 έπεσε η Καρσίγιακα του κόουτς Σαρίτσα, με τον Βίτο Μπράουν να τραυματίζεται νωρίς, αλλά να μένει στο ματς και να γίνεται ο κορυφαίος για την ομάδα του με 19 πόντους μαζί με τον εκρηκτικό Βέρνον Κάρεϊ που ήταν σχεδόν... διπλός με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι Τούρκοι αντιμετώπισαν τεράστιο πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ, όμως λίγο έλειψε να... κλέψει το ματς μέσα από τα χέρια του Σπανούλη. Ο Μπράουν μείωσε στον πόντο (74-73) με τρίποντο, πριν ο Μήτρου-Λονγκ «γράψει» το τελικό σκορ με βολές για το 76-73 χάνοντας την ευκαιρία να πάρει τη διαφορά.


Τα δεκάλεπτα
: 20-19, 33-39, 49-50, 76-73

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0