Basket Talk

Ο Σενγκούν… βαρέθηκε να ακούει για τον Γουεμπανιάμα και «σεληνιάστηκε» απέναντί του! (video)

Ο Σενγκούν… βαρέθηκε να ακούει για τον Γουεμπανιάμα και «σεληνιάστηκε» απέναντί του! (video)

Εμφάνιση καριέρας για τον Σενγκούν, «μάθημα» για τον Γουεμπανιάμα!

Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς, μπορεί να μην έχουν πολλά πράγματα να διεκδικήσουν στο υπόλοιπο της σεζόν, έχουν όμως δύο από τους πιο ταλαντούχους ψηλούς στο NBA, τους οποίους θα απολαμβάνουμε για πάρα πολλά χρόνια.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα είναι το απόλυτο prospect στο NBA, ο άνθρωπος που όλοι περιμένουν να δουν κάθε βράδυ. Θα υπάρξουν όμως και οι στιγμές της «προσγείωσης», μέσω των οποίων θα μαθαίνει και θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

Το περίεργο είναι ότι το τελευταίο «μάθημα», και ένα από τα πιο σκληρά της σεζόν, του το έδωσε ένας παίκτης που δεν είναι ούτε δύο χρόνια μεγαλύτερός του, ο Αλπερέν Σενγκούν. Ο Τούρκος ψηλός, που δεν έχει κλείσει τα 22, πραγματοποιεί μια εκπληκτική σεζόν, και κρατούσε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του για την αναμέτρηση με τον Γουεμπανιάμα. Σε ένα παιχνίδι που ο Γάλλος ήταν αρκετά «ήσυχος» για τα δεδομένα του, με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Σενγκούν προσέφερε ένα μοναδικό show, με 45 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα, για να οδηγήσει τους Ρόκετς στη νίκη με 114-101 επί των Σπερς!

Μόλις τέσσερις ακόμη παίκτες έχουν κάνει παιχνίδι με 45+ πόντους, 15+ ριμπάουντ και 5+ κλεψίματα. Πρόκεται για του Άντονι Ντέιβις, Τζοέλ Εμπίντ, Τζέιμς Χάρντεν και Τζον Ντρου. Ο Σενγκούν, βέβαια, είναι ο νεότερος που το κατάφερε.

Σενγκούν και Γουεμπανιάμα δημιουργούν ένα υπέροχο matchup, που συνδυάζει τα τερατώδη φυσικά προσόντα και τα skills του Γάλλου, με το τρομερά all-around παιχνίδι του Τούρκου και την «τέχνη» του στο ζωγραφιστό, και ελπίζουμε να τους απολαύσουμε και μελλοντικά, σε σημαντικά «ραντεβού» μεταξύ τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0