Basket Talk

Όσο πιο… Πάτρικ Μπέβερλι γίνεται: Η «παρενόχληση» στον Πολ Τζορτζ, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και το trash-talking! (video)

Όσο πιο… Πάτρικ Μπέβερλι γίνεται: Η «παρενόχληση» στον Πολ Τζορτζ, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και το trash-talking! (video)

«The Pat Bev Show»  στο Μιλγουόκι. Οι Κλίπερς, που είχαν τον Πάτρικ Μπέβερλι στις τάξεις τους για 4 χρόνια, γεύτηκαν από τη λάθος πλευρά το… δηλητήριό του!

Απόντος Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Πάτρικ Μπέβερλι σκέφτηκε πως κάτι πρέπει να κάνει, για να βοηθήσει την ομάδα του να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο των Κλίπερς, των οποίων υπήρξε παίκτης για τέσσερα χρόνια (2017-2021).

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο 35χρονος γκαρντ στάθηκε επάξια δίπλα στους Λίλαρντ και Πόρτις, με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, και ένα από τα κρισιμότερα τρίποντα του αγώνα.


Παρ’ όλα αυτά, η επιρροή του δε σταμάτησε εκεί. Ο Πάτρικ Μπέβερλι... κόλλησε σαν βδέλλα πάνω στον Πολ Τζορτζ, με τον σταρ των Κλίπερς, που τον γνωρίζει πολύ καλά, να διατηρεί την ψυχραιμία του, παρά την τεράστια προσπάθεια του Μπέβερλι για το αντίθετο.

 


Στη συνέχεια, ο «Pat Bev», πανηγύρισε έξαλλα με τον Μπόμπι Πόρτις, όταν πλέον το ματς είχε κριθεί.

 

 
Αν αυτό το θεωρείτε «ξέσπασμα», ο Πάτρικ Μπέβερλι κρατούσε μια καλή κουβέντα για τους Κλίπερς μετά το παιχνίδι, με χαρακτηρισμούς που… δε μεταφράζονται.

Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, πως για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, ο Μπέβερλι... τα είχε μαζεμένα για τους «πρώην» του, Λος Άντζελες Κλίπερς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0