Basket Talk

Περιστέρι - Ολυμπιακός 67-85: «Πλήγωσε» τον Σπανούλη και περιμένει τη Βίρτους! (video)

Περιστέρι - Ολυμπιακός 67-85: «Πλήγωσε» τον Σπανούλη και περιμένει τη Βίρτους! (video)
Με εντυπωσιακή ανά διαστήματα εμφάνιση, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, επικρατώντας με 85-67 στο «Α.Παπανδρέου»!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 67-85 του Περιστερίου στο «Α.Παπανδρέου», για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον τραυματισμό του Τόμας Γουόκαπ να αποτελεί τον μόνο λόγο ανησυχίας για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.


Μετά τα τέσσερα πρώτα λεπτά του αγώνα (7-9), ο Ολυμπιακός... ανέβασε απότομα στροφές σε άμυνα και επίθεση, με τον Γουόκαπ να «μοιράζει» καλάθια στους συμπαίκτες του, και Κάνααν και Πίτερς να σκοράρουν από όλες τις αποστάσεις.  Με αυτόν τον τρόπο, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να προηγούνται με 11 πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (14-25). Στη συνέχεια, το Περιστέρι αντεπιτέθηκε με πρωταγωνιστή τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ και πλησίασε μέχρι και στους τρεις πόντους (33-36). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άλλαξε γρήγορα το «καινούριο» σχήμα που δοκίμασε με Ράιτ, Πετρούσεφ και Πίτερς μαζί, και είδε τον Σέρβο ψηλό να δίνει ένα επιθετικό «κρεσέντο» στο δεύτερο δεκάλεπτο., με τον Ολυμπιακό να επαναφέρει το προβάδισμά του στα προηγούμενα ύψη (39-48 στο ημίχρονο).


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να «σφίγγει» κι άλλο την άμυνά του, και να κρατάει τους γηπεδούχους στους 9 πόντους σε ολόκληρο το τρίτο δεκάλεπτο, παίρνοντας σημαντικές βοήθειες στο διάστημα αυτό από τον Λούντζη, και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Η διαφορά των φιλοξενούμενων δε σταμάτησε ποτέ να αυξάνεται, φτάνοντας μέχρι και τους 28 πόντους (50-78), στη μέγιστη τιμή της.

Σε ένα τρομερό στιγμιότυπο 4 τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε, οι διαιτητές απέβαλλαν τον Σπανούλη, επειδή ισχυρίστηκε πως το φάουλ του Πετρούσεφ στον δικό του παίκτη, Νίκο Χουγκάζ, δεν έπρεπε να δοθεί!

Για τον Ολυμπιακό, πολύτιμη ήταν η προσφορά των Πίτερς (19π.), Λούντζη (12π.), Κάνααν (13π.) και Πετρούσεφ (10π.).

Από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεχώρισαν οι Μήτρου Λονγκ με 14 πόντους, και οι Τόμπσον και Χουγκάζ, με 10 πόντους έκαστος!

Τα δεκάλεπτα: 14-25, 39-48, 48-70, 67-85.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0