Basket Talk

«The Wemby Show» στο Σαν Αντόνιο: Ο Γουεμπανιάμα... κατάπιε τους Θάντερ, με ιστορική επίδοση! (video)

«The Wemby Show» στο Σαν Αντόνιο: Ο Γουεμπανιάμα... κατάπιε τους Θάντερ, με ιστορική επίδοση! (video)

Κάθε του εμφάνιση, ρεκόρ και highlights που δεν έχουμε ξαναδεί!

Το potential του Βίκτορ Γουαμπενιάμα το καταλαβαίνει ο καθένας. Σε κάθε παιχνίδι, μας δείχνει ψήγματα του τι μπορεί να κάνει. Όταν όμως, συνδυάζει την παρουσία του με το 100% της προσπάθειάς του, με αυξημένο χρόνο συμμετοχής και νίκες, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τρομακτικό.

Ελάχιστοι περίμεναν ότι οι Σπερς θα επικρατούσαν των Θάντερ στο Σαν Αντόνιο. Ο Γουεμπανιάμα, πάντως το πίστευε σίγουρα. Γι’ αυτό και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη) φετινή του εμφάνιση, με 25 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 5 τάπες, για το τελικό 132-118 τη ομάδας του.

Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, απλά το… πήρε πάνω του, με τρίποντες «βόμβες» και τάπα στον αντίπαλο «μονόκερο» Τσετ Χόλμγκρεν.

Ο 20χρονος Γάλλος πραγματοποίησε το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του NBA με 25+ πόντους, 10+ ριμπάουντ , 5+ ασίστ, 5+ τάπες και 5+ τρίποντα. Ταυτόχρονα, έγινε ο πρώτος παίκτης ever που είχε τουλάχιστον 2 κλεψίματα, 3 τάπες και 2 εύστοχα τρίποντα κατά μέσο όρο σε ένα μήνα, με τις επιδόσεις του μέσα στον Φεβρουάριο.

 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0