Basket Talk

Αποθέωση Σλούκα από τον Αταμάν: «Επέστρεψε και παίζουμε το δικό του μπάσκετ, είναι φανταστικός!»

Αποθέωση Σλούκα από τον Αταμάν: «Επέστρεψε και παίζουμε το δικό του μπάσκετ, είναι φανταστικός!»
Χαρούμενος ήταν ο Εργκίν Αταμάν έπειτα από το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.
Ο Παναθηναϊκός μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με 97-86.

Ο Εργκίν Αταμάν δε μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως η διακοπή έκανε καλό στους «πράσινους».

«Οι παίκτες για δύο εβδομάδες ήταν σε διάλειμμα. Δεν τους είδα, γιατί κι εγώ έλειπα. Βρεθήκαμε χθες στη Μαδρίτη και ίσως είναι καλύτερα, ίσως πρέπει να κάνουμε έτσι και να μην βλεπόμαστε για λίγο. Αστειεύομαι. Κάναμε καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια».

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι, αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για τη θέση μας στην κατάταξη. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ήταν φανταστική η εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, μετά από μία περίοδο που ήταν τραυματίας. Επέστρεψε και παίζουμε το δικό του μπάσκετ, με τον τρόπο που ελέγχει το παιχνίδι, που σκοράρει, που μοιράζει ασίστ. Παίξαμε καλή άμυνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0